Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Januari 2017

Mencuba Genki Pants setelah kecewa dengan yang lain !

 

image

Kenapa aku pilih yang ni ? Sebab aku ternampak JAPAN TECHONOLGY ! Apakah kelebihannya ? Aku tak pasti dan harganya pon lebih mahal dari yang lain.

Aku dah cuba pelbagai jenis dan kerap bocor ! Tak puashati tul aku. Tapi aku tak nak kata tak bagus pon produk tu. Mungkin air buangan tu banyak sangat lebih lagi bila Zahra demam. Kerap minum air.

Aku beli satu pek. Balik , siapkan Zahra dan pakaikan dia. Masa aku pegang lampin pakai buang ni, terasa kelainan skit. Agak lembut. Dan nak pakaikan pada Zahra pun takda masalah. Dia pon nampak selesa jer.

image

image

Buatan mana ? Masih lagi buatan Malaysia. Cuma teknologi digunakan dari luar jer..

Apakah bagus ??

image

Lom tau lagi.. heee.. baru try. Kalau bagus , aku pun nak pakai !

2 komen :

datinsha berkata... [Reply to comment]

pernah guna pmpers genki ni. tebal dari yg lain2. drpers skrng pn npis .

IQ = Iez Qis berkata... [Reply to comment]

kalau pants, org kate diapex ok, org kate dan saya pun guna, ok la...sebab tak pernah try pants lain..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI