Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 18 Januari 2017

Promosi Yee Sang Sempena CNY di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur.

 

Lama dah aku teringin nak makan Yee Sang yang cukup popular ketika Chinese New Year ! Yelah , asyik dengar je sebelum ni.. nak makan , tak da yang ajak ! Hahaha.. Akhirnya Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur  sudi mempelawa aku. Hehehe.. Terima kasihhhh ! Dapat gak rasa Yee Sang ni.

Yee Sang yang aku makan ni akan dibuat buffet Sempena Tahun Baru Cina nanti. Korang pon leh makan kalau nak ! Ajak kengkawan mai… Sedap sedap pilihan makanan nanti ! Aku rasa dah.. Memang berbaloi la bagi aku..

Yee Sang pilihan kali ni mengandungi Salmon , Jellyfish , campuran sayuran termasuk buah pear serta mangga dan rumpai laut.Sedap ! Sihat gituu..

image

Selain Yee Sang, pilihan makanan yang bakal korang nikmati nanti ialah…

Cheesy Tiger Prawn

image

Sedap kan ? Serius memang sedap ! Boleh makan sepuas hati nanti.. bergantung pada stok dan kehadiran insan gak la nanti.. hahaha..

Ok.. pastu ada weeSt Corn with Chicken & Crabmeat Soup Garnish With Golden Pumpkin. Memang tip top gituu..Confirm bertambah bila rasa sup ni !

image

Lagi ? Ada Fried Boneless Red Garoupa with Spicy Bean Sauces.. Takda tulang wooo ! Semua dah dibuang oleh chef terpilih yang pandai masak ! Huhuhu..

image

Lain lain ? Ada banyak wooo… Aku tak bubuh banyak gambar.. kang ada yang terliur.. heeee..

image

image

Promosi Chinese New Year Countdown Buffet Dinner ni bermula pada 23hb Januari sehingga 27hb Januari 2017. Jam , 6.30 petang hingga 10.30 malam.

Harga ? RM130 seorang. Jika dua orang RM230. 4 orang , RM450 dan 6 orang RM660.  Boleh bodek boss suh banjer kan ? Ongg woooo cakap kat boss ! Hahahaha..

Untuk pertanyaan dan tempahan , sila hubungi 4049 4351 atau email ke fbresv@seripacif.com. Boleh lawati www.seripacifichotel.com.

8 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

teringin jugak nak rasa. xde orang ajak gak ni. huhu

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

sedapnyaaa teringin nak makan yee sang

Sir Ichimoku berkata... [Reply to comment]

Selamat berkenalan blogger.

Jom exchange link : https://wanfaizumi.blogspot.my

Post Pengenalan : https://wanfaizumi.blogspot.my/2017/01/welcome-dunia-blogger-bertukar-link.html

Wani Sukarno berkata... [Reply to comment]

SEMUA SEDAP.. tengok ke harga boleh tahan huuu

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Ha ah SS pun 1 st time rasa... mmg sedap!

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Sedapnya tengok cheesy tiger prawn tu 😆

mas saari berkata... [Reply to comment]

tak pernah gak makan yee sang, nampak menyelerakan.
ok, nak bodek bos sat! hehehee..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Sedapnya Yee Sang! Masa kerja ngan kompeni F&B dulu tiap tahun dpt makan free sampai puas hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI