Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 17 Januari 2017

Sekadar Imej Baru ! Kesan Tetap Sama Seperti Dulu !

 

“ Abang Ben , tadi  saya ingat nak order produk Cosmoderm tapi bila tengok dia punya pakaging lain la ? Dulu guna botol jar tu.. Skang dalam bentuk tube. Kesan dia sama ke ? Kang tak berapa berkesan camana eh ? “.

Ada seorang rakan di Facebook bertanya.. Selama 4 tahun aku guna produk Cosmoderm ni , tukar la camana pun bentuk dia , tapi kesannya tetap sama bagi aku. Terbaik !

Sebelum ni , aku pernah gak luahkan rasa terhadap penggunaan botol jar ni ! Nak travel susah.. berat. Dan pernah sekali dua terlucut dari jari aku lalu jatuh atas kaki aku ! Fuhhhhhh…. dia punya sakit.. jangan cakap laa ! Dan sekarang guna tube jer ! Memang aku suka la sangat.

image

Stokyang masih ada di tangan aku membuktikan yang kesannya masih sama. Tak kira la baru punya bentuk atau lama , bila pakai tu.. sama je rasanya !

Yang penting , pakaging baru ni mudah la nak usung gi mana mana. Ringan , mudah simpan dan warnanya yang cerah dan terang memudahkan mata mencarinya.

image

image

Cuba teka , mana yang baru ?

Rasa pelik gak aku sebenarnya.. Apakah dengan pertukaran pakaging mampu membuatkan kesannya berkurangan ? Hurm. Mungkin ada pengalaman kot ? Tapi dengan Cosmoderm , aku yakin sama sekali dengan keberkesanannya.

Sejajar dengan pengenalan pakaging baru ni , pihak Cosmoderm bercadang nak buat satu contest yang menarik ! Haaa.. Korang rajin rajin la g tengok Facebook dan Instagram Cosmoderm. Berbaloi follow sebab rajin buat contest dan juga aktif. Bukan page mati gituu..

Facebook : Cosmoderm

Instagram : https://www.instagram.com/cosmoderm/

22 komen :

athirah hassin berkata... [Reply to comment]

hehhehe lps dpt pek trial dulu trus beli full set dah sekarang.. dan makin rajin guna full set sbb x melekit.. nmpk beza bfr and after.. ^_^

TQ aben

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

setuju...mmg berkesan!

Umminani berkata... [Reply to comment]

pakai sejak yg lama. kini yg baru peneman setia i.love cosmoderm

mas saari berkata... [Reply to comment]

wahhh langkah yang bijak. saya lagi suka bekas tube sebab mudah nak dibawak ke mana sahaja. terbaik cosmoderm!

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

cantik yang baru ni..:)

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Dah 3 tahun setia dengan cosmoderm, memang tak tukar dah...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Kiri yg baru.yg aben pegang. Hahaha ritu dh tgk kt ig cosmoderm :p

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Suka new packaging ni, lagi senang nak bawa travel & tak risau botol jatuh pecah.

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Nak cari yang boleh hilangkan parut jerawat. Huhu. Terima kasih kerana berkongsi maklumat. Boleh survey2 nanti

Aznan Sd berkata... [Reply to comment]

Yang tiub2 ni senang pakai..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

packaging baru ni mudah sket rasanya nak guna.
tahun baru packaging baru.
nampak improvement kat situ.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Kesan sama wpun muka branding baru bagus gini...cayalah cosmoderm

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

best jenis ni. sng bawak. x risau kalau terlepas dr tangan. hehehehe...

ayuejean berkata... [Reply to comment]

Packaging baru tu lagi senang nak bawak travel.....

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Betul,yang baru senang nak bawak

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Oooo... dah tukar packaging. Suka jenis tubes ni senang bawak ke mana-mana.
Yang Botol tuu tampak mahal tapi risau jer bila anak pegang... sayang ooo
Suka Cosmoderm. Produk berkualiti

firzz duka berkata... [Reply to comment]

Yang kecik mudah nak bawak ke mana-mana...

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Wahh.. terbaik perubahan tu.. senang nak masuk dlm handbag pasni.. baru bertukar ke cosmoderm dan kesannya terbaik.. :)

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

hehe..packaging sahaja berubahkan. isi masih kekal sama.. :)

aizamia 3 berkata... [Reply to comment]

Wah.. menarik ni.
Saya memang beli untuk kegunaan anak saya. Packaging yang terkini pasti menarik perhatian dia.. ;)

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Patut lah.. Makin macho gtu..

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Packaging baru nampak lebih santek dan menarik perhatian👍😊

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI