Tiap tiap malam , pasti bergaduh !

 

Dia tak nak tidur dengan orang lain ! Camana pun nak berbantalkan lengan aku. Aku ok jer.. tapi bila bangun tidur , dia punya kebas.. aduhhh .. macam nak mintak Jamal Jamban tolong urutkan ! Yelah , dia pun dah bukak rumah urut kan ? Huhuhu.. Nyampah ai.. Acaner leh bergelar DS pon tak tau la.. Bikin malu persatuan jer.

Ok. sambung.. cerita pasal anak lagi best dari hal diorang.. Dia tidur lewat ! Jam 4 pagi biasanya akan tidur. Sebabnya , 8 malam dia dah tidur ! Pastu jam 12 jaga.. Arghhhhh.. Kalau kejut dia jam 8 tu , dia punya amuk.. fuhh.. serupa anak dara tak kasi kawin ngan laki pilihan dia ! Haaa..

Sebelum nak lena tu , dia layan mau 2-3 botol susu ! Terpaksa aku kurangkan dos dia.. Dan pastinya lampin dia akan penuh giler di siang hari !

 

image

Bangun tidur.. tengahari ko nakkkk ! Nasib baik baru 3 tahun.. cer 13 tahun ??? Mau aku letak kat depan rumah, dengan katil katil sekali !

6 ulasan:

  1. Hehehe. Bab berjaga 12 tengah malam, kemudian main sampai ke pagi tu alahai. Sama lah my daughter.

    BalasPadam
  2. anak papa... biasa la..
    kene terima hakikat

    BalasPadam
  3. tidur lewat mesti bangun lewat kan ben? huhu.. jangan biasakan tu.. nanti susah kalau tinggal sorang2 dengan maknya aje..

    BalasPadam
  4. Hihi.. manja dengan ayahnya ya :)

    BalasPadam
  5. emmm stended budak baya tu , nanti lama2 dia ok bila dah mula masuk sekolah sebab dia dah penat siang hari .

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI