Rabu, 20 September 2017

Best rupanya merawat kulit kepala dan rambut ni !

Aku pernah ikut kawan aku gi buat rawatan kulit kepala , satu tika dulu... Dia punya harga ketika tu , buat aku sendiri keguguran rambut ! Dan hari ni , aku lak gi buat rawatan kulit kepala di MBH HairCare yang terletak di Jalan Reko , Kajang.
Secara jujurnya , aku takut pada awalnya ! Kenapa ? Risau tengok kulit kepala sendiri. Hahahaha.. Walaupu aku rajin shampoo rambut tapi entah kenapa.. aku takut gak lebih lebih lagi bila tengok belah depan kepala aku , makin menyerupai kepala Bruce Willis ! Hahahaha.. Nasib baik sama kacak.
Jam 12 tengahari.. seperti yang dijanjikan , aku terpacul depan premis MBH HairCare.
Dan pemeriksaan dibuat... pastu rawatan ! Ngeri tengok kulit kepala sendiri. Hahahaha.. Berminyak ! Hurm.. ingatkan dah sihat sangat. Huhuh.. 
 Okey.. sekarnag baru aku tau kenapa orang perempuan suka sangat gi buat rawatan kulit kepala dan rambut ! Hahahaha..
Tengok peralatan dia , lagi canggih dari set lelaki nak bersunat ! Huhhh..

Nanti aku cerita dengan lebih details ehhhh.. hehehe.. Best , best ! Nak tau mengenai MBH HairCare, sila ke page mereka , MBH HAIRCARE.. Pengamalan pertama aku ni.. Hahahaha ! 

4 komen :

Lynda Che Lah berkata... [Reply to comment]

Best kan ben pegi salon.nak buat rawatan juga la.rambut gugur teruk.

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

muka yang last tu tu..terkejut cek..hahaa..

mas saari berkata... [Reply to comment]

Bestnya sekali sekala buat rawatan ni kan, segar je kulit kepala.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

bestnya.. nak jugakkkk hihi sbb rambut yanie banyak gugur..sedihh tau..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI