Berbaloi langgan CELCOM First Platinum Plus + iFlix ! - BEN ASHAARI

Berbaloi langgan CELCOM First Platinum Plus + iFlix !

Tak sampai sebulan lagi langganan Celcom aku. Dulu aku amik pakej First Platinum (60GB) tapi selepas ada pakej baru ni , terus aku bertukar! Giler kauuu..100GB + 100GB video walla... leh tengok Youtube puas-puas ! Pastu yang menariknya , ada Iflix ! Haaa... Sebulan pertama free pastu bulanan baru RM10 !  Pergh... dulu aku tak tau tapi selepas tertengok ari tu... aku terus jadi giler IFlix ! Tak tengok dah Astro ! Hahahaha.. 
Menariknya dalam Iflix ni ialah drama bersirinya yang macam macam ada ! Yang bagusnya.. banyak dah bersifat koleksi. Maksud aku , tak perlu tunggu tiap minggu dah.. boleh layan sampai abis siri tu ! Yer.. memang lama punya tapi yang penting , kualiti cantik dan sound pon best ! Ada drama omputeh , Korea, Melayu dan banyak lagi.. Dan siap sarikata gituuu ! 
Subscribe setahun terus ! Murah jer... 




Best citer ni ! Hehehehe... Berbaloi la amik 100GB. Kalau dulu , 60GB sekejap je abis.. Sekarang ? Berpuluh puluh lagi GB bakinya. Buat Go Live Facebook dan Instagram pon best ! Hahahaha..
Kalau nak cuba Iflix , boleh download apps atau sila ke www.iflix.com . Malas dah tengok tv. Banyak iklan jer..

2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.