Menambah bekalan Jus Asam Kunyit Madu

by - September 12, 2017

Abis dah ! Ari tu , ada baki 2 botol Jus Asam Kunyit Madu ni. Sehari aku minum satu botol... dan ada sekali dua , aku bedal sampai dua botol  ! Sedap pulakkkkk rasanya ! Tapi yang penting ialah khasiatnya.. Memang terbaik la ! Terasa perbezaan selepas minum beberapa botol.. sebenarnya botol pertama lagi dah dapat impaknya cam dari segi buang angin dan juga pernafasan.. Tu aku yang rasa la.. orang lain , tak tau la.. heee
Ni stok dah abis.. semalam aku contact Puan Azrina dan order lagi 10 ! Huhuhu.. ketagihan ke aku ni?? Apa gile ketagihan kunyit ? Takda laa.. aku memang suka minum minuman gini... air detox gitu! Dari ketagihan coke ke.. air ngarut ngarut tu... baik minum air kesihatan gini.. tanpa bahan pengawet yer ! 

Saja order lebih.. nak kasi kat mak skit. Ari tu kasi test dah. Wife pon suka. Pakat rebut minum dah skang ni.. huhu...Bagi yang terasa kesannya , pasti akan jadikan amalan... mungkin seminggu 3 botol gitu... cam aku ni , toksin banyak kot ? Hahahaha...
Mat Gebu sendiri pon dah terjebat ! Hehehehe.
Berminat , leh whatsapp atau call je Puan Azrina di 0193828369 / 0108181796.

You May Also Like

3 comments

  1. Orang dalam pantang boleh minum ke? Kalau boleh, pantang nanti nak cuba jugak.

    BalasPadam
  2. penah gak minum air kunyit sebelum ni, kena try yang ni pulakk

    BalasPadam