Kiri atau kanan ? Aku pening !


Dua dua cantik. Tapi aku dah buat keputusan , aku pilih bawah. Kenapa ? Sebab nampak lebih sporty. No 9 tu lebih menonjol dan tak nak nampak sangat terikat dengan dunia media sosial.. heeheee.. Ada hastag gitu.. kan kan ?
Nak beli ? Ikutkan hoodie ni ekslusif. Aku je yang ada.. hahahaha... Kalau berminat , nanti akan design lebih elok. Buat masa sekarang ni , ni aku nak pakai untuk trip ke New Zealand hujung bulan ni.. heee..
Kalau berminat nak jadi sebahagian dari penaja , bagitau aku yer. Boleh email ke benashaari@yahoo.com

8 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.