Main Monopoli Solat bersama..

Satu permainan yang bagus. Kebetulan, Ammar dan Ica datang umah lak , maka boleh main beramai ramai. Monopoli Solat ! Hurmm.. kena la si Ammar ni dah bijaksana..maka boleh la ajar si Qhaliff dan si kecik yang lain bermain.. Bagusnya , permainan ni dipantau oleh orang dewasa.. baru seronok.

Camana nak main ? Nak beli kat mana ? Berapa harga? Semua tu akan dijawab  dalam entri terbaru nanti. Jika ada sebarang pertanyaan , sila hubungi www.wasap.my/60136313037/ms

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.