Kiri atau kanan ? Aku pening ! - BEN ASHAARI

Kiri atau kanan ? Aku pening !


Dua dua cantik. Tapi aku dah buat keputusan , aku pilih bawah. Kenapa ? Sebab nampak lebih sporty. No 9 tu lebih menonjol dan tak nak nampak sangat terikat dengan dunia media sosial.. heeheee.. Ada hastag gitu.. kan kan ?
Nak beli ? Ikutkan hoodie ni ekslusif. Aku je yang ada.. hahahaha... Kalau berminat , nanti akan design lebih elok. Buat masa sekarang ni , ni aku nak pakai untuk trip ke New Zealand hujung bulan ni.. heee..
Kalau berminat nak jadi sebahagian dari penaja , bagitau aku yer. Boleh email ke benashaari@yahoo.com

8 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.