Selasa, 12 September 2017

Menambah bekalan Jus Asam Kunyit Madu

Abis dah ! Ari tu , ada baki 2 botol Jus Asam Kunyit Madu ni. Sehari aku minum satu botol... dan ada sekali dua , aku bedal sampai dua botol  ! Sedap pulakkkkk rasanya ! Tapi yang penting ialah khasiatnya.. Memang terbaik la ! Terasa perbezaan selepas minum beberapa botol.. sebenarnya botol pertama lagi dah dapat impaknya cam dari segi buang angin dan juga pernafasan.. Tu aku yang rasa la.. orang lain , tak tau la.. heee
Ni stok dah abis.. semalam aku contact Puan Azrina dan order lagi 10 ! Huhuhu.. ketagihan ke aku ni?? Apa gile ketagihan kunyit ? Takda laa.. aku memang suka minum minuman gini... air detox gitu! Dari ketagihan coke ke.. air ngarut ngarut tu... baik minum air kesihatan gini.. tanpa bahan pengawet yer ! 

Saja order lebih.. nak kasi kat mak skit. Ari tu kasi test dah. Wife pon suka. Pakat rebut minum dah skang ni.. huhu...Bagi yang terasa kesannya , pasti akan jadikan amalan... mungkin seminggu 3 botol gitu... cam aku ni , toksin banyak kot ? Hahahaha...
Mat Gebu sendiri pon dah terjebat ! Hehehehe.
Berminat , leh whatsapp atau call je Puan Azrina di 0193828369 / 0108181796.

3 komen :

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

bagus kunyit ni

mas saari berkata... [Reply to comment]

Orang dalam pantang boleh minum ke? Kalau boleh, pantang nanti nak cuba jugak.

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

penah gak minum air kunyit sebelum ni, kena try yang ni pulakk

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI