Gegar Vaganza 4 : DSV oh DSV !

Tak paham aku ngan acik sorang ni. Memang kental jiwa dia kan ? Sebab tu dia berjaya buat orang beli produk dia.. hehehe.. Tak pe la. Rezeki dia. Tapi untuk rancangan Gegar Vaganza ni walaupun dia yang 'bayar' tapi sikit sikit dah la promote tu.. Viral dah produk tu. Ok ? 

Nak dengar atau tak.. terpulang la eh. Penonton  di rumah cam aku ni , kena silent sound tu bila dia muncul. Kalau tak , berhimpun dosa aku kat dia. Huhuh... Dan , tahniah buat Dato Ramli MS dan Nabil. Yesss , anda nampak profesional kali ni. Sikit sikit tu biasa la kan ? Tapi banyak perubahan kali ni. Baru nampak gah dan best ! Sekali lagi , tahniah dan terima kasih buat anda berdua. 


Peserta pilihan aku kali ini ialah Liza Hanim. Dia , calon juara bagi aku tapi Aishah dan Hazami pencabar utama dia. Hazami makin 'panas' wooo ! Liza perlu hati hati dan jangan buat silap. Syura, Firman ,  Lan dan Tia , suara dan gaya ada cuma macam ada sesuatu kurang.. Hurmm... Apa dah jadi Syura ?? Eceh.. hahaha.. 

Yang terkeluar , seperti jangkaan aku... Aqasha ! Lagu yang dia bawak tu nampak senang tapi sebenarnya payah woooo.. Apa pun , tahniah buat Aqasha sebab mampu bertahan ke suku akhir. 

Minggu depan , lagu best best ! 

14 ulasan:

  1. Dunia hiburan dan bisnes..promot pamoga

    BalasPadam
  2. Hihihi saya pun rasa Liza Hanim calon utama juara :D

    BalasPadam
  3. biasa depa dah ada pemenangnya kan

    BalasPadam
  4. Masin mulut Ameng Spring..Aqasha kuar minggu ni wakakaka

    BalasPadam
  5. Liza Hanim macam ada peluang tu. Suara mantop!

    BalasPadam
  6. Baru sekali je tengok GV4 ni..tak seperti musim-musim lepas kerap juga tengok..

    BalasPadam
  7. x penah lg tgk betul2 GV ni.

    jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  8. sedih pulak aqasha yang keluar hihihi

    BalasPadam
  9. Sama ler sy silent kn audio tv bila acik tu bg ucapan ..xlalu teman mndengo nye...sakitnya tuh di sini..hehe

    BalasPadam
  10. Comel what dsv tu.. Ahaha... 😂😂 saya tak tgk gegar veganza. AF pun tak. Huhuhu..

    BalasPadam
  11. aqasha keluar memang dah jangka..

    BalasPadam
  12. Saya kalau DSV keluar terus tukar channel, takut terkutuk pulak.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009