Tahniah COSMODERM ! Tak sia sia #KBBA9 !!

COSMODERM , produk penjagaan kulit dan badan terkemuka di negara kita yang juga penaja rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari yang diasaskan pada tahun 2001, semalam telah dianugerahkan Asia Halal Brand Awards dalam kategori Best SkinCare Solutions 2017 yang telah diadakan di Shangri La Hotel , Kuala Lumpur.

Buat pengetahuan korang yang tak tau.. heeee.. produk Cosmoderm diformulasi dan diperbuat di Malaysia yer. Bukan luar negara. Ada yang ingat Cosmoderm diimport. Tidak sama sekali. Dan inshaAllah , tahun depan Cosmoderm akan dieksport ke luar negara.. yakni ke Eropah ! Haaa... amik kauu ! Dah level international gituuu !

Penganugerahan Halal Brand Awards kepada Cosmoderm ni sangatlah penting kerana mereka mementingkan kualiti di tahap tertinggi. Puan Mawarni , CEO Vanity Cosmeceutical Sdn.Bhd adalah insan yang telah banyak menghabiskan masa berjuang bagi memastikan produk Cosmoderm berada di tahap yang disegani ! Dan ianya tidak sia- sia sama sekali ! 



 Tahniah Puan Mawarni Hassan. 

Aku , selaku pengguna tegar dan Kelab Blogger Ben Ashaari , sangat berbangga menjadi sebahagian dari Cosmoderm !! Sejak 2 tahun ni promote Cosmoderm di media sosial dan juga secara lisan , ramai dah menjadi pengguna setia produk ni. Bukan saja berkualiti tetapi turut menjimatkan duit wooo ! Memang berbaloi beli dan simpan buat stok untuk jangka panjang. Tapi jangan terlalu panjang la yer.. heee...

Kelmarin , ada kawan tag aku di Instagram. Senyum aku membacanya. 

Apa lagi ? Sekarang Cosmoderm tengah bagi diskaun. Dapatkan secara online di web atau Facebook mereka. Di farmasi farmasi terpilih pun ada jual. Heeee... 

Careline : 1700 815 495
Facebook : https://www.facebook.com/Cosmoderm/
Instagram : https://www.instagram.com/cosmoderm/
Web : www.cosmoderm.com.my

16 ulasan:

  1. Produk yang zero SLS, SLES dan Parabens. (^_^)

    BalasPadam
  2. Wahhh memang terbaik produk cosmoderm. Wajib pakai stiap hari cream dia.. Tahniah Cosmoderm 😍😍😍

    BalasPadam
  3. Produk cosmoderm mmg berkesan..sampai la ni mesti ada dlm rumah..tak caye meh singgah umah..huhuhu

    BalasPadam
  4. Cosmoderm memang terbaik! Tak sia sia jadi pengguna cosmoderm

    BalasPadam
  5. Tahniah cosmoderm , tahniah kbba9!👍🏻👍🏻👍🏻

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..tahniah Cosmoderm

    BalasPadam
  7. Tahniah cosmoderm.. Saya baru tahu cosmoderm Malaysia punya. Kalau x baca sini, tak la saya tahu.

    BalasPadam
  8. Tahniah Cosmoderm n KBBA9.. Produk Cosmoderm memang bagus..

    BalasPadam
  9. Yezzaa..kte pun skrg dah jatuh cinta dgn cosmoderm

    BalasPadam
  10. Tahniah Cosmoderm. Bangga juga sebab pakai produk ni..

    BalasPadam
  11. tahniah cosmoderm.. moga sukses selalu.Itulah,ina pon ingat ini produk international... thnks info abg ben

    BalasPadam
  12. terbaikk cosmoderm n KBBA9 <3

    BalasPadam
  13. Tahniah ya, halal tu wajib bagi kita sesama Islam

    BalasPadam
  14. Tahniah Cosmoderm. Kita pun dah makin suka dengan produk² Cosmoderm ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.