Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 20 November 2012

Durian Crepe punya hal !

 

Waaah .. Aku tak tau apa menda tu pada mulanya .. Wife ada cakap dia nak blajar buat durian crepe ni .. Aku tak kasi sbb nanti aku kemaruk makan durian balik .. Hehehe .. Aku antu durian ! Tapi tak leh nak makan sangat sbb nanti sakit pala .. huu ..

Ada sekali tu , aku g umah mak aku dan ada la pulak durian crepe ni .. Aku pon rasa satu .. dan satu lagi.. dan lagi ! Ok , fine ! Aku terjebak sudah ! Huhu ..

Dan kebetulan lak ada kawan blogger yang kerja di Putrajaya tanya aku nak beli durian crepe yang sepupu dia buat ? Huhu .. Aku tanya wife .. Dia nak ! Gulp .. Abis laaa ..

Aku pun order dua semalam. Hehehe .. Dan tadi dia hantar kat aku .. Tak sabar nak rasa ..

Dan .. dan .. ok fine ! Sedap .. Tekak aku leh terima .. hahaha .. Nampak gaya , kejap je abis ni .. hahaha …

Haaa .. bagi yang tinggal kat area Putrajaya , teringin nak order .. Leh cari EFA NUR di FB dan blognya , http://efagurlz.blogspot.com/

18 komen :

Misz Mieza berkata... [Reply to comment]

Skang tengah musim durian crepe.. Teringin gak nak rasa.. Ca sedap jer..

cikji berkata... [Reply to comment]

Mmg smua org duk mabuk durian crepe lonih.

Cik CM berkata... [Reply to comment]

baru dapat rasa semalam..berbau satu opis..hahah.. mmg sdap kan abg ben.. :')

ebby berkata... [Reply to comment]

Kalo kat fb siap ada group lokasi crepe duyan...blh search...n nanti blh beli kat mana lokasi anda...bukan crepe duyan je..crepe strawberi jagung dll pon hado

Tembikai Laici berkata... [Reply to comment]

Musim durian crepe sdg melanda Malaya

Gieyana berkata... [Reply to comment]

Teringin gak nk merasa nih..:-)

efa nur berkata... [Reply to comment]

thankssss abg bennnnn!!! hihi :)


Cik Nur berkata... [Reply to comment]

xleh jadi ni, nak kena cari gak kat taiping ni..!

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

fuhh..antu gak benda niii

sepeket tuh sekali hadap~!
ikutkan leh sumbat lg...tp kena ingat²...bila da x brapa nk muda ni...hihihihi

Ieta Mat Sa'ad berkata... [Reply to comment]

wa...terliurnya saya................

QiosWriter berkata... [Reply to comment]

Sedap! Ada makan kat Ikano~ sumptuous desserts!! Tapi comel je la, tak sebesar yang Ben post.

Sila jenguk blog kami! Weee~

http://qiostestblog.blogspot.com/2012/11/contest-peraduan-mereka-cipta-nama-blog.html

Mana tahu dapat hadiah, durian crepe ke? hehe :)

promocode:blogbite

ummiP3 berkata... [Reply to comment]

td ada org bw kat opis....tp time kasih jer ler coz ...sy tmkn durian....skang musim paplova gak..cuba ah

boni kacak berkata... [Reply to comment]

macam nak kena try je ni..tak pernah rasa lagi..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata... [Reply to comment]

ape ne semua post pasal durian crepe.. kena cari gak ne

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Bukan setakat durian crepe, durian lenyek sambal belacan pun sodap!:D
p/s:Resipi takde ke?

Sharinginfoz berkata... [Reply to comment]

alamak tak kesempatan nak cuba durian crepe ni.....

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

sana sini crite psl durian crepe nih..mmg sedap...suke sgt :)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata... [Reply to comment]

dh try jugek,,memg sedappppp =)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI