Khamis, 6 Disember 2012

Benci benar datang rumah mak aku !!

 

Nampak tak kat gambar tu ..Atas sekali .. Yang satu tu , EDGE ..Satu lagi 3G .. Haih .... Penat !!!

Ni kat Cheras yg dah sangat meriah dgn penduduknya..Kalau aku masuk dlm rumah , terus dpt EDGE .. Kalau aku keluar dan lepak kat nun dpt rumah mak aku ,baru dpt 3G ..Grrr ..Boleh giler mcm ni ..

Tapi ini bukan berlaku pada aku sewaktu gi Cheras je ..Kat umah aku nun Putrajaya
pon gitu.. Hurmm ..Salak Tinggi ??? Lagi laaaa ..

Daripada dok bizi upgrade 4G tu, baik kasi perfect dulu yg sedia ada ni haaa..

Published with Blogger-droid v2.0.9

23 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

kesimpulannye, qhaliff mmg kiut! geram! grr..!! he3..

Azlina bt. Azis berkata... [Reply to comment]

alaaa tengok qhalif jerklah kan kan

Nasz berkata... [Reply to comment]

betul tu. yang ada pun tak perfect lagi. kasi yang ada ini cantik baru fikir yang lain.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

steffany daph berkata... [Reply to comment]

depend dgn lokasi la line tu.. hehe, kna pandai cari tmpt yg sesuai kalo nak line yg bagus.

Pemikir berkata... [Reply to comment]

tempat baru dengan ragam baru tuan.

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

Suspen jek baca tajuk entry ni :P

MisEyz BLurz berkata... [Reply to comment]

Betul2..!!Sokong sangat!Baik tingkatkan apa yg ada dulu sebelum nak upgrade yg lebih maju..huhu

fizafantagiro berkata... [Reply to comment]

line tak penting..hahaha yg penting..Qhalif comelll dlm fon tu..haha!

boni kacak berkata... [Reply to comment]

hahahahaha.. itulah pasalnya... yang sedia ada pun tak sempurna lagi, dah nak bikin yang baru.

whitecappuccino berkata... [Reply to comment]

model tu cute giler! anak sapo la tu..

Cik Bahgia a.k.a Zet berkata... [Reply to comment]

Haha.. kalu kat rumah ni H+, tp uma kakak ipar kat taman sebelah ni H jer... Bkn jauh pun..

Mira Amirudin berkata... [Reply to comment]

haha betul3! ramai sangat berebut line 3G tuuuu

FaLya berkata... [Reply to comment]

kat rumah Fatin lagilah xada line. kdg2 rasa nak hempas jer telefon..
comelnyer qhalif:)

JunAina berkata... [Reply to comment]

Nasib badan...apapun gambar budak tu comel dari bapak dia...ekekeee...

Puan Gojes berkata... [Reply to comment]

assalam ziarah ;)
saya tahu komen ni out of topik,
tapi saya harap sangat tuan/puan blog dapat bantu saya untuk menang iphone 5 kat sini.

http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

bantuan tuan/puan blog amat2 saya hargai. terima kasih ya :)

Leeza dayasari [santai leeza] berkata... [Reply to comment]

ouch... saya cheras... huuuuuuuuuuuu

NugRuL SakuRa berkata... [Reply to comment]

Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

NugRuL SakuRa berkata... [Reply to comment]

Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

NugRuL SakuRa berkata... [Reply to comment]

Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

Aslvie Adam berkata... [Reply to comment]

Igt pe kebnde la td..haha..comel la budak tu..anak spela......

Kakzakie berkata... [Reply to comment]

Kakak ingat tak suka blaik jumpa mak - marah juga kakak. Kalau ini tak boleh tolonglah.

Geram dgn pipi gebus tu sebenarnya.

itu Akhil berkata... [Reply to comment]

wah nmpk mcm iklan jepun je atas tuu bro..nice arr.

chenta abBy berkata... [Reply to comment]

sy dok salak tinggi,,haha,,mmg x de line la kat situ,,menyusahkan,,lgi dlm kg giching tuh,,huhu,,

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI