Benci benar datang rumah mak aku !!

 

Nampak tak kat gambar tu ..Atas sekali .. Yang satu tu , EDGE ..Satu lagi 3G .. Haih .... Penat !!!

Ni kat Cheras yg dah sangat meriah dgn penduduknya..Kalau aku masuk dlm rumah , terus dpt EDGE .. Kalau aku keluar dan lepak kat nun dpt rumah mak aku ,baru dpt 3G ..Grrr ..Boleh giler mcm ni ..

Tapi ini bukan berlaku pada aku sewaktu gi Cheras je ..Kat umah aku nun Putrajaya
pon gitu.. Hurmm ..Salak Tinggi ??? Lagi laaaa ..

Daripada dok bizi upgrade 4G tu, baik kasi perfect dulu yg sedia ada ni haaa..

Published with Blogger-droid v2.0.9

23 ulasan:

  1. kesimpulannye, qhaliff mmg kiut! geram! grr..!! he3..

    BalasPadam
  2. alaaa tengok qhalif jerklah kan kan

    BalasPadam
  3. betul tu. yang ada pun tak perfect lagi. kasi yang ada ini cantik baru fikir yang lain.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam
  4. depend dgn lokasi la line tu.. hehe, kna pandai cari tmpt yg sesuai kalo nak line yg bagus.

    BalasPadam
  5. tempat baru dengan ragam baru tuan.

    BalasPadam
  6. Suspen jek baca tajuk entry ni :P

    BalasPadam
  7. Betul2..!!Sokong sangat!Baik tingkatkan apa yg ada dulu sebelum nak upgrade yg lebih maju..huhu

    BalasPadam
  8. line tak penting..hahaha yg penting..Qhalif comelll dlm fon tu..haha!

    BalasPadam
  9. hahahahaha.. itulah pasalnya... yang sedia ada pun tak sempurna lagi, dah nak bikin yang baru.

    BalasPadam
  10. model tu cute giler! anak sapo la tu..

    BalasPadam
  11. Haha.. kalu kat rumah ni H+, tp uma kakak ipar kat taman sebelah ni H jer... Bkn jauh pun..

    BalasPadam
  12. haha betul3! ramai sangat berebut line 3G tuuuu

    BalasPadam
  13. kat rumah Fatin lagilah xada line. kdg2 rasa nak hempas jer telefon..
    comelnyer qhalif:)

    BalasPadam
  14. Nasib badan...apapun gambar budak tu comel dari bapak dia...ekekeee...

    BalasPadam
  15. assalam ziarah ;)
    saya tahu komen ni out of topik,
    tapi saya harap sangat tuan/puan blog dapat bantu saya untuk menang iphone 5 kat sini.

    http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

    bantuan tuan/puan blog amat2 saya hargai. terima kasih ya :)

    BalasPadam
  16. Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

    BalasPadam
  17. Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

    BalasPadam
  18. Xtgk pun kat line edge or 3g yg abg ben citer....mata dok tgk kat muka qhaliff yg super comel nih....haishhh hahahahaha bahaya btul qhaliff neh...heheheh

    BalasPadam
  19. Igt pe kebnde la td..haha..comel la budak tu..anak spela......

    BalasPadam
  20. Kakak ingat tak suka blaik jumpa mak - marah juga kakak. Kalau ini tak boleh tolonglah.

    Geram dgn pipi gebus tu sebenarnya.

    BalasPadam
  21. wah nmpk mcm iklan jepun je atas tuu bro..nice arr.

    BalasPadam
  22. sy dok salak tinggi,,haha,,mmg x de line la kat situ,,menyusahkan,,lgi dlm kg giching tuh,,huhu,,

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009