Anak dara yang mula ‘demand’ !

 

image

Hurm.. mentang mentang laaa anak perempuan ! Amboiii.. dalam perlahan lahan mula nak demand !

image

Apa kes ? Pagi semalam , aku cuba suap dia dengan makanan yang disediakan oleh wife ..Tau apa respond Zahra ? Dia elakkan muka dia dan pandang makanan tu ! Sebelum sebelum ni , dia nganga jer !

Aku cerita kat wife .. dia kata memang Zahra dah mula memilih makanan berbanding abang dia , seusia Zahra dulu.. Nampaknya benarlah kata orang .. anak perempuan ni cepat matang ! hurmmm ..

5 ulasan:

  1. samalah ngan baby kat umah ni.. ngengade... mungkin bb cepat bosan... makan makanan yang sama..

    BalasPadam
  2. Hehehe Zahra pandai demand yew. . hehe

    BalasPadam
  3. hehehe kena tukar ke menu yang baru.. ataupun selang selikan menu, mungkin dia bosan dengan menu yang sama agaknya..

    BalasPadam
  4. rasanya dia dah bosan dgn menu yg sama.. biasalah, perempuan seleranya macam2.. sama mcm sy kecik2 dulu.. setiap hari makan benda lain..tak pernah ada yg sama.. pdahal baby lagi tu...( ni umy sy yg cerita).. tp ank sya lelaki, ok je...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.