Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 9 Januari 2015

Anak dara yang mula ‘demand’ !

 

image

Hurm.. mentang mentang laaa anak perempuan ! Amboiii.. dalam perlahan lahan mula nak demand !

image

Apa kes ? Pagi semalam , aku cuba suap dia dengan makanan yang disediakan oleh wife ..Tau apa respond Zahra ? Dia elakkan muka dia dan pandang makanan tu ! Sebelum sebelum ni , dia nganga jer !

Aku cerita kat wife .. dia kata memang Zahra dah mula memilih makanan berbanding abang dia , seusia Zahra dulu.. Nampaknya benarlah kata orang .. anak perempuan ni cepat matang ! hurmmm ..

5 komen :

Mayang ABDUL RAZAK berkata... [Reply to comment]

samalah ngan baby kat umah ni.. ngengade... mungkin bb cepat bosan... makan makanan yang sama..

tenku butang berkata... [Reply to comment]

ha2.. time to tukar ke kfc..

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

Hehehe Zahra pandai demand yew. . hehe

izzeyda berkata... [Reply to comment]

hehehe kena tukar ke menu yang baru.. ataupun selang selikan menu, mungkin dia bosan dengan menu yang sama agaknya..

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

rasanya dia dah bosan dgn menu yg sama.. biasalah, perempuan seleranya macam2.. sama mcm sy kecik2 dulu.. setiap hari makan benda lain..tak pernah ada yg sama.. pdahal baby lagi tu...( ni umy sy yg cerita).. tp ank sya lelaki, ok je...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI