Zahra gatal gusi ?

 

image

Patut ler .. Asik dok pegang gusi dia jer .. Hahahaa .. Terlupa lak aku part ‘gigi’ ni ! Rupa-rupanya dah ada dua batang gigi dahh ! Hahahaha .. Sori sayangg.. Cekal sungguh anak dara sorang ni ! Perghhh ..

Patut orang kata anak no 2 ni , agak berdikari berbanding no 1 .. Aku anak no 2.. hehehe .. Nasib baik perempuan kan ? Kalau lelaki.. Hurmm…

Tak kisah la laki ke perempuan kan ? Janji sihat dah , kan ? Alhamdulillah !

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.