Penangan telur ikan mayong D’Laila Sup Power ! - BEN ASHAARI

Penangan telur ikan mayong D’Laila Sup Power !

 

Perghhh

image

Tak nampak ? Ok.. meh aku cerahkann skit dan kasi clear !

image

Haaaaaa.. Tu diaa ! Kali pertama aku makan telur ikan mayong ni ! Biasa makan ikan dia. Mak aku rajin buat kari ikan guna ikan mayong ni.. Haaa .. Sedap kooooo !! Confirm bertambah punya laa ..

Yang ni , kak Laila buatkan untuk wife aku. Ahaaa.. Kena booking awal awal sebabnya menu ni terhad ! Cepat abis koooo ! Ahaaa.. Wa cakap sama luuuu.. Lu lambat booking , hirup kuah asam tempoyak tu je laa.. Tu pun dah sedap ! Hehehehe..

Kebetulan masa aku makan di sana tadi bersama keluarga aku , ada blogger lain gak gi makan sana ! Siap tempat awal awal lagi telur ikan ni haa.. Hahahaha.. Cepat abis gituu .. Dan ada yang pulang hampaaa.. Telur abis ! Amboi.. semua datang nak makan telur ikan je kee ??

image

Apa pun.. sememangnya D'laila Sup Power menyajikan makanan yang sangat menyelerakan ! Ada macam macam kat situ wooo ! Mee udang atau mee ketam antara yang menjadi pujaan pengunjung.. hehehe ..

image

Nak booking tempat , sila pm Kak Laila di Facebook dia.. hehehe .. Selalu cepat abis jualannya.. hehehe ..

2 ulasan:

  1. huihhhh memang teringin dowhhh....segan nak order sendiri...len kali tolong orderkan tau......hehehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.