Anak dara yang mula ‘demand’ !

by - Januari 09, 2015

 

image

Hurm.. mentang mentang laaa anak perempuan ! Amboiii.. dalam perlahan lahan mula nak demand !

image

Apa kes ? Pagi semalam , aku cuba suap dia dengan makanan yang disediakan oleh wife ..Tau apa respond Zahra ? Dia elakkan muka dia dan pandang makanan tu ! Sebelum sebelum ni , dia nganga jer !

Aku cerita kat wife .. dia kata memang Zahra dah mula memilih makanan berbanding abang dia , seusia Zahra dulu.. Nampaknya benarlah kata orang .. anak perempuan ni cepat matang ! hurmmm ..

You May Also Like

5 comments

  1. samalah ngan baby kat umah ni.. ngengade... mungkin bb cepat bosan... makan makanan yang sama..

    BalasPadam
  2. Hehehe Zahra pandai demand yew. . hehe

    BalasPadam
  3. hehehe kena tukar ke menu yang baru.. ataupun selang selikan menu, mungkin dia bosan dengan menu yang sama agaknya..

    BalasPadam
  4. rasanya dia dah bosan dgn menu yg sama.. biasalah, perempuan seleranya macam2.. sama mcm sy kecik2 dulu.. setiap hari makan benda lain..tak pernah ada yg sama.. pdahal baby lagi tu...( ni umy sy yg cerita).. tp ank sya lelaki, ok je...

    BalasPadam