Dah pandai ‘berlakon’ ! - BEN ASHAARI

Dah pandai ‘berlakon’ !

 

Sekarang ni , dia dah pandai wooo !! Tengok gambar ni . dia nampak seperti selamba je kan ? Ala ala gambar candid !

image

Ok.. Menurut wife aku yang snap gambar ni , Qhaliff terus meluru ke arah dia dan mintak nak tengok gambar yang wife amik tu !! Maknanya , dia tau kamera menghala ke arah dia dan amik gambar dia sedang buai adik dia tu !! Ini bermakna , dia berlakon je laaa .. Hahahahah .. Adoiyaiii ..

Budak budak sekarang ni , dah cukup advance dah ! Tau jee apa yang berlaku dengan dia .. hurmm..

5 ulasan:

  1. hehehe slalu sangat jadi mangsa kamera.. sesekali berlakon laa plak.. boleh jadi pelakon kanak2 terbaik nih.. hahaha.. Qhaliff2..

    BalasPadam
  2. hahaha.. sama sangat dengan hafidh. memang fasa dorang gini kot.

    Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

    BalasPadam
  3. budak-budak sakarang. macam-macam

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.