Best ke VICE lakonan Bruce Willis itu ?

 

Semalam gi tengok film ni dengan blogger Kyle Ril. Sepanjang perjalanan cerita tu , aku ternanti nanti punchline ! Hahahaaa… Grrr… Rugi tengok cerita serupa cerita budak tadika ni !

Tolonglahhh..tolonglah , jangan bazirkan duit korang dan juga masa ! Cerita ni , cerita sampah ! Bruce Willis sekadar digunakan untuk lariskan film yang .. adoiyaiiii !

image

Aku bagi 1.5 bintang !! Hancur.. lebur.. Grrr.. Pulangkan duit akuuu Willy oiiiiii !!

2 ulasan:

  1. kesian :P saya lps spm tgk movie Jessabelle.. mmg bukan main bangang lagi cerita tu. Kwan kata part yg paling seram ialah bila dia nampak cockroaches. 'Hantu' tu boleh appear mcm orang biasa je, pergi kidnap orang ape semua. Apa benda ntah merepek.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.