Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Januari 2015

Best ke VICE lakonan Bruce Willis itu ?

 

Semalam gi tengok film ni dengan blogger Kyle Ril. Sepanjang perjalanan cerita tu , aku ternanti nanti punchline ! Hahahaaa… Grrr… Rugi tengok cerita serupa cerita budak tadika ni !

Tolonglahhh..tolonglah , jangan bazirkan duit korang dan juga masa ! Cerita ni , cerita sampah ! Bruce Willis sekadar digunakan untuk lariskan film yang .. adoiyaiiii !

image

Aku bagi 1.5 bintang !! Hancur.. lebur.. Grrr.. Pulangkan duit akuuu Willy oiiiiii !!

2 komen :

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

Kahkahkahkah mmg hancussss

Mialia berkata... [Reply to comment]

kesian :P saya lps spm tgk movie Jessabelle.. mmg bukan main bangang lagi cerita tu. Kwan kata part yg paling seram ialah bila dia nampak cockroaches. 'Hantu' tu boleh appear mcm orang biasa je, pergi kidnap orang ape semua. Apa benda ntah merepek.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI