Dah mula nak bergambar !

 

Selfie ? Ini gambar pertama dia yang dia sendiri amik..

image

Dan setiap kali selepas gambar dia diambil , dia akan sibuk nak tengok semula gambar dia tadi tu.. Kalau kita ketawa , dia pon ketawa.. Dia ketawa sebab ajuk kita ! Bukan sebab dia paham .. Iskkhhhh..

image

Sekarang ni , youtube dia tak pandang dah sangat..Bila amik handphone , dia akan main kamera ! Huhuhu.. Bahaya tul.. Nasib baik tak reti nak upload gambar lagi.. Kalau reti , mau dia amik gambar aku tengah tidur berdengkur tu haaa ! Adehh..

Budak sekarang cepat belajar atau memang dari dulu dah gitu.. Otak mereka seperti kain putih kan.. Kita yang mencorakkan mereka ..

1 ulasan:

  1. Budak sekarang ni x payah ajar. Sama mcm my boy..belum 2 tahun, dia dah tangkap gambar mcm².. ada juga upload Kat wassap..aih.. pening..lock HP kang,marah pulak dia..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.