Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 26 Januari 2015

Dah mula nak bergambar !

 

Selfie ? Ini gambar pertama dia yang dia sendiri amik..

image

Dan setiap kali selepas gambar dia diambil , dia akan sibuk nak tengok semula gambar dia tadi tu.. Kalau kita ketawa , dia pon ketawa.. Dia ketawa sebab ajuk kita ! Bukan sebab dia paham .. Iskkhhhh..

image

Sekarang ni , youtube dia tak pandang dah sangat..Bila amik handphone , dia akan main kamera ! Huhuhu.. Bahaya tul.. Nasib baik tak reti nak upload gambar lagi.. Kalau reti , mau dia amik gambar aku tengah tidur berdengkur tu haaa ! Adehh..

Budak sekarang cepat belajar atau memang dari dulu dah gitu.. Otak mereka seperti kain putih kan.. Kita yang mencorakkan mereka ..

1 komen :

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

Budak sekarang ni x payah ajar. Sama mcm my boy..belum 2 tahun, dia dah tangkap gambar mcm².. ada juga upload Kat wassap..aih.. pening..lock HP kang,marah pulak dia..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI