Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 28 Januari 2015

Setiausaha sulit BENASHAARI.COM

 

Kali pertama aku bawak dia gi meeting di usia 3 tahun. Aku berani bawak setelah tengok respon dia dengan orang ramai yang semakin ..berhemah ? Hehehehe..

Dan dia mmg bersopan santun dan cuma sesekali keluar perangai yang bikin mata aku terjojol…

Lokasi : Pejabat Cosmoderm Subang Jaya.

image

Selesai makan.. meeting bermula ! Dia amik tempat sebelah aku. Siap kertas dan pensil gitu..

image image image

Bermula jam 11 pagi.. Qhaliff mula mula menulis. Pastu melukis diikuti dengan main air milo dia  dan seterusnya gi kacau awek awek dalam tu !

Lama sangat meeting..akhirnya dia mintak aku tidurkan dia .. Hehehe.. Letak kat sofa jer dan terus selamat !

image

Dan meeting tamat dengan comey sekali ! Terima kasih Cosmoderm atas kepercayaan !

12 komen :

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

lahai.. makin behave dia sekarang. senang nak bawak kemana mana.. tak lari sana sini

izzeyda berkata... [Reply to comment]

ok laa dia boleh dok baik2 macam tuh..

Zira Leeyas berkata... [Reply to comment]

sng nye qhaliff tdo...hehe

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Comelnya Qhaliff ni...

Suriana abdul kadir berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben dpt rezeki dgn cosmordem.
alhamdulillah..

memang sulit setiausaha nih :)

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

comel ja dia. semangat dri ayahnya yg buatkan dia nak join tu. hehe

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Cian SU ni , penat dia.. rindu kat dia

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Bagus setiausaha ni...

timm bill berkata... [Reply to comment]

alahai, bgusnya xbyk ragam..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehehe ..abg long dah mkin mtang dahh ..

Hannan Al-Qudsey berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah. dia mmg budak yg baik. kecik2 dh ade style pemimpin. gud boy qhaliff!! bijak & smart kid.

Mrs Yatie berkata... [Reply to comment]

baiknya :) syukur alhamdulillah :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI