Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 20 Januari 2015

Stokin Ajaib ?

 

Apakah kelebihannya ? Kenapa ramai kata bagus ? Hurmmm.. Ni kena try ni !

image

Setakat ni beberapa kawan di Facebook dah bagi feedback mengenai stokin ni.. Ada kata ahli keluarga mereka dah pakai dan berkesan.. Hurmm.. Yeke ? Antara komen yang aku terima ..

  • Akak pun guna stokin ni Ben. Alhamdulillah kurang dah sakit kaki ni. Mak sedara akak yg dulu dok atas kerusi roda now dah boleh jln sendiri tapi kene guna tongkat la n buat kerja rumah berdiri dan kiraan gula dlm darah pun turun.
  • Mmg terbaik.. kalau lenguh2 kaki.. insya allah.. cepat je ok..
  • sgt bagus. jgn lupe bykkn minum air masak slps penggunaan. badan akan jadi ringan, sakit2 lutut inshaAllah okay.
  • Mak sy pakai ni. De rekemen kt sy jgk yg bekerja bnyk jalan dan selalu kena urut kaki. Nt abg ben bg review kehh...nak tau jgk. Sbb belum try lg pun, hihi
  • Akk pun pakai jgk...nk tau berkesan ke tidak kena rajin pakai la...
  • Memang elok aben. Ibu yaya pakai

Malam ni aku try aa.. Heehehehe.. Dah ada dah kat tangan satu.. hehehee.. Tunggu masa je nak pakai.. Nanti aku cerita kat blog ni ehhh… ehhh..ehhh…

4 komen :

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Menarikkk je bunyinya Beben..sabar menanti keputusan testimoni Beben..hehe..nnt kalo positif gak boleh la try..hehe..tgk org len ckp oke..

Masya berkata... [Reply to comment]

kat manae nak beli?? nnt bg tau ye berkesan ke tidak... tq abg ben

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

orang yang lepas bersalin lagi elok guna rasanya

Miela Asmila berkata... [Reply to comment]

Boleh jadi testimonibaru la ni...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI