Terpaksa ku buang susu ini !

 

Susu yang berharga beratus ringgit ni , terpaksa aku buang begitu saja ! Masih banyak lagi kandungannya. Namun disebabkan dah melebihi tempoh masa guna sepatutnya , aku dengan berat hati .. masukkan ke dalam tong sampah !

Walaupun expired date September 2015 tapi disebabkan aku dah guna pada July tahun lepas , rasanya dah tak sesuai untuk gunakan dah !

Merujuk pada page yang berkenaan , tempoh guna susu tepung ni adalah 26 minggu ! Aku tak berani amik risiko. Takut rosak la buah pinggang nanti.. kan ?

image

Susu tepung , 26 minggu ! Hurmm.. Redha je la.. Lusa beli lain laaa.. Kalau dapat satu tong ni bawah RM200 , kira murah dah.. Cuma risau ada yang tiruan.. Hehehe..

Susu untuk besarkan otot .. Lalalalala.. Susu anak , ada dah.. original.. hahaha ..

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009