Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 24 Oktober 2015

Berjaya jugak akhirnya..

 

Senang sebenarnya tapi tak jumpa kat mana letakkany software tu dalam Sony Xperia Z3 aku.. Aku cari Miracast ! Hehehehe.. Nak tengok movie terus kat tv ! Tak perlu dah layan kat handphone..

Boleh ke ? Apa lak tak bolehnyaaa.. Sebab tu pentingnya ilmu bab telefon pintar yang mahal mahal ni.. Sebab ada banyak kelebihan ! Bukan sekadar untuk layan Whatsapp jer !

image

Aku tak perlu dah nak beli dvd pirate atau Qhaliff layan youtube.. aku pasang ke kat tv dan dia senyap terus.. hehehee… Sonang dah keje aku.. aku leh sambung update blog di jam 1 pagi ! Huhu..

Dan tau tau.. dia lena dahhhh… Daddy leh layan lak pastu.. lalalala..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI