Bila dah jadi anak dara… - BEN ASHAARI

Bila dah jadi anak dara…

 

Amboi… baru setahun lebih tapi gayaa.. adehh. Bila gaduhh ngan abang dia , aku cukup pening ! Dia pon reti membalas laaa jugak ! Haihh… Tapi bila waktu bermanja ..

image

Kuat la mengajuk perbuatan orang. Cepat jer mata dia tuuuu… Bila nampak abang dia datang join , cepat cepat dia halang.. tak kasi nak bermanja sekali.. Bukan berdengki tapi .. saja nak provoke kasi marah pastu bergaduh !

image

Patutlah orang kata anak dara ni melekat je ngan ayah dia dan.. si ayah memang jaga sungguh anak daranya ! Hurm… dan bila dah besar , yang jaga lebih si ayah ni la biasanya … anak daranya.. kan ?

image

7 ulasan:

  1. Stylo zahra, anak2 tak kira lelaki ke perempuan semua suka manja dengan ayah masing2...kadang2 kami yang cemburu hahahha

    Itulah kelebihan yang ada pada si ayah. Power of love !

    BalasPadam
  2. Assalam..

    org kata mmg anak dara rapat dengan ayah...tp agaknyer dah makin besar nnt..dia akan cari ibu utk sharing heart to heart... org kata lah...tp bkn saya kata..ekeke

    BalasPadam
  3. Hehe...dah besar sangat zahra ye..posing dengan kasut glitter lagi..cumil..macam mintak kena cubit pipi tu..

    BalasPadam
  4. tang dagu tu sama hahahahha comei

    BalasPadam
  5. yup...kdg ibu jd jeles..huwaaaaaaaaaa..mn aci..ibu beranak..ank xnk geng dh ngan ibu..huwaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  6. sweet attached between daughter and daddy....sygnya my daughter tak dapat pun kasih sayang seorang ayah....

    BalasPadam
  7. Sama macam anak dara akak lebih manja dengan Abahnya,Abah selalu kalah ngan anak daranya..ehehe..tapi tetap rapat dengan ibu dan abah..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.