Blog santai memberi manfaat juga !

 

Tak perlu menang sebarang anugerah untuk memberi manfaat pada masyarakat andai kita menulis blog dengan ikhlas dan berhemah ! Pastinya ada yang mengikuti penulisan kita dari sudut positif..

Dan ketika aku dapat mesej ni , terus terang aku cuak gak.. Tapi aku berfikiran terbuka dan ini bukan kali pertama aku membantu pelajar IPT dalam tugasan mereka..

 

image

image

Alhamdulillah… Ternyata ‘aku’ beri manfaat pada orang lain juga.. hehehee..

Satu nasihat.. jangan asyik ingat blog ni hanya untuk duit jer ! Kalau begitulah niat dalam hati , pasti akan tertekan satu hari nanti !

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.