Berjaya jugak akhirnya.. - BEN ASHAARI

Berjaya jugak akhirnya..

 

Senang sebenarnya tapi tak jumpa kat mana letakkany software tu dalam Sony Xperia Z3 aku.. Aku cari Miracast ! Hehehehe.. Nak tengok movie terus kat tv ! Tak perlu dah layan kat handphone..

Boleh ke ? Apa lak tak bolehnyaaa.. Sebab tu pentingnya ilmu bab telefon pintar yang mahal mahal ni.. Sebab ada banyak kelebihan ! Bukan sekadar untuk layan Whatsapp jer !

image

Aku tak perlu dah nak beli dvd pirate atau Qhaliff layan youtube.. aku pasang ke kat tv dan dia senyap terus.. hehehee… Sonang dah keje aku.. aku leh sambung update blog di jam 1 pagi ! Huhu..

Dan tau tau.. dia lena dahhhh… Daddy leh layan lak pastu.. lalalala..

3 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.