Berjaya jugak akhirnya..

 

Senang sebenarnya tapi tak jumpa kat mana letakkany software tu dalam Sony Xperia Z3 aku.. Aku cari Miracast ! Hehehehe.. Nak tengok movie terus kat tv ! Tak perlu dah layan kat handphone..

Boleh ke ? Apa lak tak bolehnyaaa.. Sebab tu pentingnya ilmu bab telefon pintar yang mahal mahal ni.. Sebab ada banyak kelebihan ! Bukan sekadar untuk layan Whatsapp jer !

image

Aku tak perlu dah nak beli dvd pirate atau Qhaliff layan youtube.. aku pasang ke kat tv dan dia senyap terus.. hehehee… Sonang dah keje aku.. aku leh sambung update blog di jam 1 pagi ! Huhu..

Dan tau tau.. dia lena dahhhh… Daddy leh layan lak pastu.. lalalala..

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.