DEEZER–Aplikasi giler cool !

 

Perghhh… dasat ! Hahaahhaa.. Aku tak perlu download dah atau google cari lagu kegemaran aku… Aku cuma perlukan DEEZER jer ! Cari je melalui aplikasi ni dan… tadaaa !

image

image

image

image

Tak kira la lagu omputeh , melayu , indonesia.. inshaAllah jumpa ! Dan kualiti mmg tip top ! Cuma aku tak pasti.. apakah kena bayar atau ianya percuma ?

image

image

Kalau kena bayar… apakah harganya berpatutan ? Hurmm….

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.