Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 18 Oktober 2015

DEEZER–Aplikasi giler cool !

 

Perghhh… dasat ! Hahaahhaa.. Aku tak perlu download dah atau google cari lagu kegemaran aku… Aku cuma perlukan DEEZER jer ! Cari je melalui aplikasi ni dan… tadaaa !

image

image

image

image

Tak kira la lagu omputeh , melayu , indonesia.. inshaAllah jumpa ! Dan kualiti mmg tip top ! Cuma aku tak pasti.. apakah kena bayar atau ianya percuma ?

image

image

Kalau kena bayar… apakah harganya berpatutan ? Hurmm….

3 komen :

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Asalam hebat sekali ..tahnia

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

menarik nie...boleh try nanti nie Ben..

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

ok nak cuba skodeng jap lagi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI