Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 28 Oktober 2015

Kegemaran aku bila di D’Laila Sup Power !

 

Nak makan apa kali ni ? “ . Buntu ? Bukan buntu tapi semua sedap ! Tapi dalam banyak banyak tu , apa yang menjadi tarikan tekak aku ketika itu ??? Adehh..

Ok… tengok pada cuaca.. baru lepas hujan ! Kalau dengan cuaca gini , makan makanan berkuah memang sedap ! Tapi apakah ? Nasi ? Mee atau maggie ??

Dan.. Pilihan aku ialah ???

image

Maggie Telur Mayong dik oiii ! Hahahaha .. Meletop letop di dalam mulut ku… Memang sedap ! Kalau ikut hati aku , mau je aku tapau bawak balik rumah dan makan lagi .. hirup kuahnya sekali ! Fuhhh.. Tapi aku dah start workout balik.. kena jaga juga pemakanan.. hehehe..

Selain megi , pilihan aku ialah mee udang !

image

Nak lagi kawwww .. amik udang galah !! G basuh tangan dan ratahlah udang di kala meenya sudah abis dimakan ! Hehehehe.. Baru puas woooo !

Dan seperti biasa.. aku bawak ‘kawan baru’ untuk menikmati mee udang yang sangat menyelerakan ni..

image

Nak jugak ? Sila pm Kak Laila sebelum serbu ke gerainya.. hehe.. Kang takde tempat duduk lak.. terutama hujung minggu.. heee..

6 komen :

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Laju2 skroll ke bawah.. takleh tahan tengok.. hehehe..

careno berkata... [Reply to comment]

Kalau la kedai kak laila ni kat Cheras kan best... hahaha

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Dah banyak kali aku cuba untuk ke sana, tak lepas-lepas nak pergi. Ada saja hal nya. in Shaa Allah, hujung minggu ini aku coba. Meleleh air liur!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Fanatik telur ikan mayong ye abg ben..hehe..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Kak laila buka cawangan kt KL plisss...hahhaha senang nak mkn tiap2 minggu...sedapppp

ordinary wawa berkata... [Reply to comment]

Ada udang. Sedapnye.

http://angellovesoldier.blogspot.my/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI