Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 6 Oktober 2015

Ku cuba tahan airmata ini..

 

Dalam kapal terbang.. 6 setengah jam perjalanan yang .. Hurm.. Apa aku nak buat eh ? Tidur ? Mata belum mengantuk… Kapal terbang sedang mengharungi jerubu di luar sana.. Bergoyang goyang aku dibuatnya. Tetiba terfikir.. andai ini penghujungnya ? Arghhhhh !

Terus aku capai telefon pintar aku.. Bukak album dan tengok video permata hati aku ni ! Aduhhhh.. Rindu mencengkam jiwa ! ARghhh.. PAsni aku tak nak g travel tanpa mereka dahhhh ! No ! No ! No !!

image

Aku tutup album gambar dan pasang Al-Quran.. Terus tenang hati aku.. Redha dan harungi saja hari mendatang..

Nasib baik ada Facebook Messanger ! Leh layan video call.. huhu..

13 komen :

Lela Nurjati berkata... [Reply to comment]

perasaan seorang ayah bila berjauhan dgn family..

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah kami semua mendoakan yang baik...
moga segalanya dipermudahkan..
Aamin

#kelabbloggerbenashaari

Mommy Kemai berkata... [Reply to comment]

bila ayah sado mengalami sindrom homesick! Alquran juga penenang jiwa kan .

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

sedihnya kal berjauhan dengan anak2 kan Bro..semoga selamat ya pergi dan kembali kepangkuan keluarga.amin

fazrulnoor berkata... [Reply to comment]

bila jadi ayah, mmg ada perasaan tu. sendiri dah merasa. Alhamdulillah.

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

takpe..daddy pi tak lama kan...nanti balik ben peluk diorang kuat2 eh...aih SA lak yang sedih...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga Allah permudahkan setiap urusan abg ben..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Feel u ben...doakan anak2 dan isteri sihat2...nanti balik beli something yang boleh ceriakan mereka.

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan balik Bro Ben ^-^

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan balik Bro Ben ^-^

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan balik Bro Ben ^-^

PuteraOhtraBulan berkata... [Reply to comment]

Kita out station hanya sebelah negeri sahaja sudah rindukan anak.Inikan pula ke negara Jepun bro..halahai...

Aimaniman Ezaiza berkata... [Reply to comment]

walaupun jauh di mata,namun anak2 n keluarga tetap dekat di hati... zaman sekarang ni macam2 cara untuk 'mendekatkan' diri kita walaupun pada hakikatnya amat-amat jauh. Semoga dugaan berjauhan ini menjadi pengerat kasih sayang antara keluarga.. amin..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI