Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 24 Oktober 2015

Unlimited Internet di awal pagi !

 

Lama dah aku tunggu ! Fuh.. sememangnya , aku kembali berjaya menjimatkan beratus ringgit ! Kalau tak , setiap dua hari aku pasti akan reload RM50 ! Qhaliff akan abiskan semua kuota internet aku semata mata untuk layan Youtube jer !

Tapi sejak Magic Sim diperkenalkan oleh Celcom.. Fuhhh ! Internet tanpa had bermula jam 1 pagi hingga 7 pagi ! Ok la kan ? Sapa nak bagi ??? Hahahah ..

image

Siang sekarang jarang dia nak main handphone sebab dok bizi sakat adik dia. Malam baru keboringan… Suh tidur , tak nak.. nak teman daddy buat work ..

image

Tidur lewat.. tapi bangun awal.. ok la tu ? Takde la lewat sangat pon bangun tapi tetap tak bagus untuk dia yang masih kecik ! Hurm.. camana eh.. Aku lak , tengah malam baru leh buat kerja.. Time gini la baru aku berpeluang nak buat kerja aku.. Hurmm..

Owh.. berbalik pada Magic Sim tu.. sila dapatkan di premis Celcom.. Diaorang ada  jual dan dapatkan infomasi bagaimana nak menggunakan Internet Burung Hantu ni.. Unlimited ok ! Download lah apa pun dengan segera ! Sebelum jam 7 pagi menjelma.. lalalalaa..

8 komen :

indah hiasan berkata... [Reply to comment]

thanx for the info abg ben..skang ni semua kena berjimat cermat..kita kena menjadi pengguna yang bijak =)

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

nice sharing abg ben.

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

nic share

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Macam2 offer dah skang kan.. Nak cuba laa.. Die ikt kawasan jgak tak? Mcm rmh wawa pedalaman skit..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Bagus ni..tq sharing abg ben..

Amir Azman berkata... [Reply to comment]

saya memang selalu pakai heheh. banyak jimat !
http://hostingmalaya.com/

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

alaa..time orang tido baru tanpa had...erm...

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menarik jugak nie..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI