Isnin, 29 Mei 2017

Jom ke New Zealand bersama Ikhlas Tours !

4 bulan lagi ! Hehehe. InshaAllah , jika panjang umur. Segala-galanya telah diuruskan oleh team #KembaraKBBA9 dan juga Ikhlas Tours yang beroperasi di New Zealand. Hanya menanti masa saja. Tak sangka , mudah berurusan dengan mereka. Dan kosnya , mampu bayar la.. Untuk 6 hari 5 malam , bawah RM2K seorang ! Ok la kan ?
Menarik New Zealand ni kalau kita ni pencinta alam. Hehehe.. Kalau untuk shopping , rasanya tak la sesuai ke sini. Aku nak ke sini sebab nak rehatkan kepala otak aku sebelum masuk tahun baru dan kena pulak time aku dan rakan rakan blogger gi ni nanti , musim Spring ! Haaaa... Tak terbayang keindahannya nanti ! Huhuhuh.. 
Apakah pakej yang kitorang amik ? Owh.. ni yang best ni. Kitorang akan memandu sendiri di sana ! Tu yang best tuuu.. Hahahaa.. Sebab tu kena cari geng sekepala untuk travel gini. Baru best. Apa yang disediakan oleh Ikhlas Tours ? Haa.. meh aku kasi tau.. 
Jadual 5 hari 4 malam ( tak nak lama lama.. rindu anak ! ) 
Ahaaa.. mesti tertanya punya.. camana punya penginapan.. transport yang disediakan oleh Ikhlas Tours. Oh ya , makanan kitorang bawak dari KL. Tapi ada gak plan nak buat food review kat sana.. Hehehe.. Cari restoran halal dan tulis mengenainya di blog. Kot kot la korang nak gi nanti , kan ? Heheeee..

Dan antaranya dah dibooking untuk kitorang ialah.. 


Pengangkutan dan lesen.

Ahaa... amacam ? Ramai dah amik pakej bersama Ikhlas Tours dan alhamdulillah , semua gembira ! Boleh tengok di page Ikhlas Tours sendiri.. Kalau nak tau dengan lebih lanjut , boleh email pertanyaan ke :  i k h l a s . t o u r s @ g m a i l . c o m
Tak sabar nak ke sana ! Moga panjang umur dan tercapai impian. InshaAllah.

12 komen :

Umminani berkata... [Reply to comment]

nak tau kos, hahaha kot boleh ikut 😘

zakiah ghani berkata... [Reply to comment]

boleh la ni buat trip kbba

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Amin..moga berkesempatan ke sana. Hihi..

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Seronoknya... insyaAllah cukup bajet nt boleh join travel dgn ikhlas tour

shazillahsani.com berkata... [Reply to comment]

wow bestnya...ini antara salah satu tempat my wishlist...hihihi

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

Tempat paling best didunia...ada peluang pergi lah ke NZ

IQ = Izyan Balqis berkata... [Reply to comment]

teringin nak travel, moga ada peluang melihat tempat orang nanti insya-Allah

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

Ben. Makanan dari KL tak boleh bawak banyak. Banyak benda yang tak boleh bawa sebab NZ apply strict law dalam kemasukan makanan dari luar negara. Saya ada share kat dalam blog saya pasal ni. Tips road trip ke NZ pun saya ada share kat dalam my blog...

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

bila nak ada rezeki p sana ni

Miera Hassan berkata... [Reply to comment]

Taaa zaabaarrr......... Nak gak follow.

Bannister Road berkata... [Reply to comment]

bawah rm2k tu, all in full board kaa?

mas saari berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan perjalanan pergi balik nanti.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI