Bila blogger berdrama ! - BEN ASHAARI

Bila blogger berdrama !

Idea spontan sebenarnya ni.. Sementara tunggu si gadis dan mak gadis bersiap , aku ngan rakan rakan blogger #KBBA9 , berdrama sekejap.. Saja buat iklan drama K.Roger's ni.. hahaha... Mana la tau kot kot ada yang bakat terpendam selama ni , boleh terserlah dalam iklan 1 minit ni haa.. kan  kan ? Hahahhaa...
Tapi serius , biskut ni memang sedap. Tak payah tunggu raya nak order aihhh.. boleh makan bila bila masa jer terutama bila tunggu si isteri siap mekap tu haaa ! Haaaa.. leh makan sambil cicah kopi.. fuhhhh , berasap ! Hahahaa..
Tahniah dan terima kasih buat rakan blogger serta Afiq yang sudi edit dan berlakon tanpa rasa malu malu.. haahha.. Si Ana Zarin terutamanya.. berani dia ! Tak sangka la memasing boleh sporting gituu.. Pasni boleh laaa buat lagi kan ?
Bagi mereka yang ada produk dan nak buat iklan.. leh la try kitorang punya produksi baru tubuh semalam ni.. hahaha. Kot la pasni leh gantu Lucas Film.. kan kan ? Hahahah.... Tak pun Skop Production.. buat drama cinta karat yang bertajuk , BLOGGER ITU PERASAN POPULAR ! 

1 ulasan:

  1. Terbaiklah, masing² ada bakat jadi pelakon ni. Hehehee!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.