Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 16 April 2017

Awas !! K.Roger's kembali menghantui anda !

" Ben , aku nak bagi kau rasa ni.. ". Mesej dari sahabat , Amin Jamri. Ah , sudahh.. Dia dah nak bikin haru balik dah ! Teringat tahun lepas , banyak kali aku order dengan dia sebab sedap ! Kasi kat mak mertua.. kasi kat mak aku.. adik beradik pon order ! Adehhhh.. Kononnya nak kasi rasa .. padahal nak kasi aku ketagih balik !! Aminnnnn.. aku tauuu rahsia koooo ! 
Tapi aku tak mampu tolak ! Sebab apa ? Sebab memang sedap. Wife pun menggilainya. Eceh , ayat tak hengat ! Wife aku pun suka. Siap suruh order lebih sebab nak bawak ke pejabat. Alang alang , kasi ramai turut sama 'sawan'kan biskut K.Roger's ni ! Mana aci dia je kan? 
Amin bagi aku 4 tin. Mintak aku rasa dan tulis di blog. Aku , sorokkan dalam kereta. Tak nak kasi wife nampak. Kalau dia nampak , abis laaaa... Keje tak buat lagi , biskut akan abis. Huhuhuh... Aku nak tunggu feel baru buat dengan jayanya ! Hahahhaa... 
Tapi tak sampai hati.. aku tunjuk jugak kat dia. Waaah , terbeliak bijik mata dia. Tak sangka dah ada stok ! Ingatkan kena tunggu Ramadan baru ada.. hehehe.. Terus dia bukak.. Aku tak leh nak kata apa sebab aku pun nak ! Hahahahaha.. Sedap ok ! 
Biskut K.Roger's ni  100% pure butter ! Boleh test bau dahulu sebelum gigit ! Tak mungkin akan keras seperti sesetengah biskut yang mana ada isu nak patah gigi pelanggannya ! Hahahaha.. Ada okkk.. ada satu akak komplen kat aku di FB. Nampak sedap tapi bila beli , makan.. nak patah gigi dia gigit biskut tu ! Tapi bukan biskut K.Roger's yer ! Haaaa... 
Ada pengiktiran ke ? Perlu ke ?? Ada yang tanya.. sebab nama dia omputeh gitu haaa ! Kan ? Hahahaha.. Adaa kawan ! Ada sijil HALAL Jakim Malaysia yer dan juga mematuhi HACCP dan GMP ! Pastinya K.Roger's adalah biskut buatan Malaysia. Tak perlu nak import luar.. Eksport , yer. heeee..sebab tu tin dia cantik dan berkualiti ! Tin ni pastinya sayang nak dibuang sebab boleh dijadikan bekas yang bagus. 

4 perisa K.Roger's Cookies :  
  • Almond Cocoa Chips - Paling digemari ramai. Cair di mulut. Rasa butter sebenar diadun dengan cip coklat untuk memberikan rasa kemewahan bila dikunyah dan pastinya akan menyukarkan korang untuk berhenti makan.. nak makan , dan makan lagi ! Huhuhu.. Tau tau abis dah ! 
  • Rasberry Almond Chips - Gabungan bit-bit buah Rasberry dengan serpihan badam untuk memberikan tekstur kerangupan yang sukar digambarkan dengan kata-kata. 
  • Blueberry - Haruman terserlah gabungan buah blueberry dan butter sebaik saja tin dibuka ! Masam manis bit buah blueberry sangat memikat hati.
  • Cornflakes & Cereal - Bukan sekadar biskut cornflakes biasa yer ! Kerangupannya dikatakan antara yang sempurna. Rasanya ? Pasti sangat menepati selera korang ! InshaAllah. 
Haaaa.. 4 perisa yang cukup ummph ! Jangan lupa followK.Roger's untuk info info terkini di ; 

Untuk order atau pertanyaan , korang leh  Whatsapp < order > www.wasap.my/60143348803

Cepat order skg.. Kang keabisan stok! 

8 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Alamak. Cm bes je. Nak rasa sket. Hehe

Daus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Sedappp.. aku suka blueberry..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Waaaa dapnyer makan biskut...tin dia tu mmg cantik...rasa pon mesti best kalau boss dah kata best makanya best laaa tu..boleh cuba gak nanti.

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

mmg sedap biskut ni... rangup

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Nak try gak lah, yg almond mesti sedap tu

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Memang sedap pun, tapi ada cornflakes n cereal! Naaaaaaaaakkkkkk....

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

sedapnya..lama tak makan

mas saari berkata... [Reply to comment]

Memang sedap! Kita pun giler kalau makan biskut ni, tak leh stop.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI