Contest TYZARA 2017 : Dan pemenang Iphone 7 ialah... - BEN ASHAARI

Contest TYZARA 2017 : Dan pemenang Iphone 7 ialah...

Mesti korang tertunggu tunggu kan.. sapa laa yang bertuah selain aku tu yang dapat Iphone 7 ! Korang rasa sapa ?? Teka laa , teka laaa ! Alaaaa... malas la korang ni ! Tak pe laa.. Aku permudahkan hidup korang eh ! Hehehehe.. Aku kasi tau sapa dapat eh ? 

image
Tapi sebelum tu , apa kata kita tonton iklan minyak atar ini terlebih dahulu. Aku jadi pelakon dia , ok ! Memang best la lakonan aku tu. Silap aku dah berumur 40.. kalau tak , selamba je Fattah tu aku patah patahkan jer lakonan dia. Apa ? Tak nak tengok ? Hahahahaa.. Kedekut la korang ni ! 
Ok.. ok... Ada 2 kategori yang dipertandingkan... Kita mulakan dengan... jeng jeng jeng... Share paling banyak ! Fuh.. Share paling banyak atau bahasa bestnya , Share terbanyak.. dimenangi olehhhh PEMENANG SHARE TERBANYAK ! Haaa... 
Amacam ? Sentap ? Hahahahaa.. tak adil kan ? Acaner mamat tu leh dapat kan ? Walhal dia tuuuu. ehhh... mana aci kan ? Hahahaha.. Ok ok.. Sekali lagi.. Aku umumkan dengan ini... pemenang untuk share terbanyak jatuh kepada .. aku ! Ehehehe.. kepada PEMENANG SHARE TERBANYAK !!!! 
Tahniahhhh... 
Ok... kita beralih ke kategori model terkacak Tyzara ! Haaa... Dan pemenangnya ialahhhh.. Jap jap. Apa ?? Eh , penganjur kata mana ada kategori ni !! Memandai mandai je aku buat ! Hahahaha.. Rileks rilekssss.. sabare wakkkk ! 
Haaa.. sambung.. Artikal Terbaik , tempat ketiga jatuh kepadaaaaaaaaaaaaaaaaa... jeng jeng jenggg.... Rosyam Noor ! Eh , sori..heheee.. Sila klik PEMENANG KE TIGA ARTIKAL TERBAIK ! Tahniaah , tahniaahh ! Tempat ke tiga berjaya membawa balik wang tunai serta banglo 3 tingkat yang dibelinya sendiri di Cyberjaya ! Cayalah... Masyukkkk tu jadi agen Tyzara ! Hahahaa..
Orait.. tempat kedua untuk kategori ARTIKAL TERBAIK ialah.... huarghh.. anak menangis lak. Jap eh... nak buat susu. Pastu nak mandikan Qhaliff dan Zahra... Nanti aku sambung untuk tempat kedua dan pertama ehhh...  
Hahahaha.. stress sungguh la muka korang ! Nak sangat eh Iphone tu eh ? Rileks laa.. aku dapat laaa.. Aku tak masuk tapi aku menang ! Aku bayar penganjur okkk ! Rasuah baik punyaaa.. Korang kena belajar ngan aku camana nak merasuah ni. Power part ni. Hahahaa.. Gurau gurauu.. tak leh gurau , gi surau ! Huhuhu.. 
Ok.. TEMPAT KE DUA ARTIKAL TERBAIK berjaya dimiliki oleh .. fuh , minah ni kan.. Tak sia sia aku ajar dia camana nak main batu seremban ! Kena power dulu batu seremban , baru leh masuk contest gempak gempak gini... Ok ? Kalau nak , sila whatsapp aku nanti eh ! Oh , terlajak lak.. hehehe.. Dan pemenangnya , selepas iklan ini.. hahahahahha... Tungguuuuuuu di entri selepas ini !
Fuh , lama sungguh aku tak buat perangai macam ni ! Hahahahaha.. 

8 ulasan:

  1. Hahaha lambat betul nak umum nama aku. Kena tunggu dua entri lagi. Ok ai tunggu

    BalasPadam
  2. Aben ni kannnnn! Hahahhaa. Suspens mengalahkan tunggu results AJL ni hahaha. Apa pun tahniah kenapa para pemenang!

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..terimakasih pihak penganjur.. terimakasih aben ! suspend jek kan nak tau yang pertama and kedua

    BalasPadam
  4. Sakit jantung baca weeeiiiii, hahahaha... Alhamdulillah terima kasih pada yang memilih.... Syukur...

    BalasPadam
  5. tahniah lisa dan razi.. korang mmg terbaik la!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.