Isnin, 1 Mei 2017

Sapa kata aku tak romantik ?

Apa kelas simpan gambar dalam phone ! Budak sekolah rendah pon buat gitu ! Haahahaa... Kena buat ala ala zaman tuk nenek kita ar.. baru romatika d' amor !  Hehehe.. Acaner tu ? Alaaaa.. standard dulu dulu laa.. simpan gambar !  Bila ku rindu , ku renung gambar muuuu... Kalau dalam phone , renung jap je.. pastu bukak Instagram.. banyak pulak gambar awek awek hijabista dalam tu.. terus terlupa muka awek kita.. kan kan ? 
Untuk membuktikan betapa aku ini seorang yang romantik.. ececehhh... aku tunjuk kat wife buktinyaaa.. dia terharu sambil pegang kedua tangannya ! Huhhhh.... Kononnya !
Sekejap je masa berlalu kan.. Tu gambar masa anak dara.. Sekarang dah ada 3 orang anak.. heheeh.. tapi orang kata , makin berusia perempuan tu , makin cun.. Ececehhh.. Mulut manis aku ni.. Hahahha... bagus kan ? Cia cia cia... 
Ahaaa... Meh aku belanja gambar kawin sekeping.. 
Hensem kan ? Hahahaha... Nasib baik dah kawin. Kalau belum , aku pastinya pegang title ' Romeo Must Die ' punya laaa.. dan tiap minggu dating ngan awek lain lain ! Fuh , giler punya romeo... hahahaha.. Tu belum lagi aku bermadah pujangga dan keluarkan 99 ayat cinta tangkap leleh punyaaa.. haaa... 

Cinta tidak semestinya bersatu ..
Tapi kerana cintalah kita bertemu ..
Usahlah dikenang cinta lalu ..
Kelak diri merindu .. 

Cinta tidak semestinya bersatu ..
Walau hati ini meronta selalu ..
Hati ini terlalu pilu ..
Ingin bertemu .. 

Aku terima hakikat inilah takdirku ..
Aku pasrah walau jalan berliku ..
Walau payah tetap ku lalu ..
Kerana kesukaran inilah dugaanku ..

Cinta tidak semestinya bersatu ..
Tapi kerana cintalah kita bertemu ..
Aku tetap bersyukur kepadaMu ..
Kerana cintalah aku .. tetap AKU .

Amacam ? Romantik kannnnn.... Jangan coba coba bermain cinta dengan aku.. kelak Qhaliff dan Aariz mengamuk.. hahahahaa...


6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Suami atau isteri ada cara masing-masing menunjukkan keromantikkan pada pasangan..kikikiki...hai Kak Zila...moga terus romantik sampai syurga.ameen.

Emarieys berkata... [Reply to comment]

tak berubah muka bro ben.. mana lagi nak romantiknya kalau bukan dengan suami isteri..

Irna Nurasikin berkata... [Reply to comment]

Untung Kak Zila...

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Dapat juga tengok gambar kawin aben... Kak Zila cantik...suka tgk muka dia...

antalya berkata... [Reply to comment]

1st time tgk gambar yur wife. patutla selama ni disorok sbb cantik sgt orgnya. dan mmg qhalif ngan zahra ikut muka mak dorang

mas saari berkata... [Reply to comment]

Romantik tu tak semestinya I Love U setiap kan? Cara kita tersendiri kadang pasangan boleh tau yang kita romantik.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI