Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Februari 2012

Garrett Popcorn Shop , Klcc

Jap lagi nak g Klcc .. Ada majlis kat situ aku kena hadiri .. hurm .. kat Galeri Petronas ..


Popcorn tu haaa .. dah berkali cuba nak beli tp gagal sbb ramai sangat orang ..


Dan aku harap , aku akan berjaya beli jap lagi ! Sian kat wife .. nak merasa sangat .. huhu..


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 komen :

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

hik3..samalah bro..last week pi..queue panjang giler..pastu masa q pendek skit,pi la beratur..tgk harga,tak jadi beli...paling murah, rm9.....

LiNda berkata... [Reply to comment]

sedap ke..sy xpernah try lagi..tp kalo dah rmai yang beratur mestila sedap kan

farra8979 berkata... [Reply to comment]

memang ramai kan sebab sedap. tapi manis...

Aryana Qaseh berkata... [Reply to comment]

hari tu saya pegi pukul 10 pg hr ahad, mmg xde org pon bratur.. popcorn dia mmg sedap, kalu btul2 nk mkn sy akn pegi time tu je la.. hehehe..

Cik FaRiZaM berkata... [Reply to comment]

sedap sgt ek pop corn ni, rmai blogger yg cite pasal pop corn ni.nyum nyum. sy ni hantu pop corn, kalau dah start makan dlm wyg, mmg xboleh behenti sampai la abis.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI