Kenapa susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ?

 

Sehari sekali.. Samada pagi atau malam , aku akan bagi dia minum susu kambing Nutri Goat Miracle 8. Kenapa ? Saja je ke atau ada sebab lain ?

Photo: Tukar susu utk malam ni .. Kasi susu kambing Nutri Goat Miracle 8 kt Qhaliff.. Mmg sampai licin la dia minum ..

#NGM8 #kakiminumNGM8 #goatsmilk #nutrigoat

#kelabbloggerbenashaari

Aku tak berani la nak kata disebabkan susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ni laa Qhaliff dah jarang sangat nak demam atau selsema tapi mmg itulah yang terjadi.. Alhamdulillah , mmg ada perubahan sejak aku bagi dia minum susu kambing ni dan aku juga ! Aku sendiri lama dah tak selsema dan demam !!

Kalau dulu , aku mudah sakit kepala disebabkan stress dan juga mudah dijangkiti demam tapi .. dengan izin Allah , atas kerajinan aku minum susu ni setiap malam .. aku jarang dah rasa semua tu ..

Terus terang ketika pertama kali aku dihubungi oleh Pengarah Pemasaran Nutri Goat Miracle 8 ni , aku macam tak endah je sbb bagi aku , sama jer dengan produk yang lain tetapi setelah aku membaca kelebihannya , aku nak sangat mencubanya termasuk wife yang sedang mengandung ketika tu ..

Dan , aku jadi peminat no 3 susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ni ! Heeee… No 1 mesti la tokey dan isterinya kan .. hahahaha ..

Aku ‘jarum’ orang tua aku lak  dengan susu kambing ni.. Dia suka minum jenama X tapi selepas rasa yang ni , hahahaha.. aku punya stok pon dia nak ! Termasuk jugak adik aku .. Heee..

Aku cuba ‘jarum’ rakan rakan blogger kenalan aku dan juga blogger masakan .. mereka yang liat nak minum pada awalnya , akhirnya akui pendapat aku ni adalah benar .. Lalalalalla …

Dan tengok laaa .. Mat Gebu dah menambah rasa susu kambing ni ke rasa yang lebih menarik !

Photo: ....Berbuka tadi che mat minum Nutri Goat Miracle 8 Bandung Selasih...mengancam okeh...ehemmm....pstt, nanges Ben Ashaari tengok ai tell you!!!...
#NGM8 #kakiminumNGM8 #goatsmilk #nutrigoat (kata orang 'hashtag" biar yang ada manfaat, bukan menunjukkan ke bangangan diri sendiri...sekian terima kasih)...

Nutri Goat Miracle 8 Bandung Selasih !! Hahahaha .. ADeh….

7 ulasan:

  1. Akan try susu ni dalam masa terdekat. Mana tau boleh ok masalah sinus saya ni :D

    BalasPadam
  2. Mana nk dpt erk abg ben kalau kt melaka ni? Husband selalu demam n selsema..

    BalasPadam
  3. ada web untuk susu tak abg ben

    BalasPadam
  4. AsSalam Ben. Kakak nak tanya produk Nutri Goat ni ada dijual difarmasi luar tak atau hanya boleh dibeli melalui stokis aje?

    BalasPadam
  5. Tahniah Ben dan keluarga kerana menjadi salah seorang #kakiminumNGM8 tegar.

    buat anda yg sedang mencari susu NGM8 ni, anda boleh ke facebook 'Hidayah Amir'

    terima kasih sebab sudi minat nak minum :)

    BalasPadam
  6. Tahniah Ben dan keluarga kerana berjaya menjadi salah seorang #kakiminumNGM8 tegar


    ,
    terima kasih juga kepada yang lain sebab sudi minat nak minum susu NGM8 ni.

    .
    anda boleh ke facebook profile 'Hidayah Amir' untuk lebih lanjut pasal susu NGM8.

    =====
    Che Mat Gebu memang #creativewithNGM8 :)
    =====

    BalasPadam
  7. Jika berminat dengan Susu Kambing Miracle 8 ni..
    Bole jek hubungi saye...
    Ajen sah NGM8...
    016-6909484 ( sms/watsapp ).
    En Ben tumpang yerk...hihihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009