Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Oktober 2015

Kali ni di FEMININ , RTM1

 

Biasanya kalau dijemput , aku akan diajak mengupas topik keibubapaan tetapi kali ni .. Gulp…. Satu topik yang memang senantiasa hangat di media sosial !

image

“ Aib di Media Sosial ( Facebook ) “

Lebih kurang tajuknya begitu la.. Aku pon diberitahu oleh penerbit dan juga soalan soalan yang bakal ditanya… sebagai persiapan bila diwawancara nanti..

Bagi aku , topik ni memang panas laa.. Kalau salah cakap , siap ler aku ! Apakah aku akan memberi jawapan selamat atau jawapan yang .. hurm…

Terus terang.. aku pun cuak jugak sebenarnya tapi semua ni adalah kenangan kehidupan.. Bukan semua orang dapat peluang gini kan ? Terima atau tolak ? Maka aku terima dan.. tunggu je siaran langsung pada jam 1130 pagi di RTM1.. hari Selasa ! Huhhuu…

Media sosial.. hurm.. ada baik dan jugak buruknya.. segalanya terpulang pada diri sendiri !

7 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Bagus isu ini ben walaupun tajuknya berat, tapi boleh dikupas ke arah lebih positif, hari ini ye ben, nak tgk dalam siaran langsung di pc kalau dapat. Tahniah ben !

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

xle tengok. opis block video. hmmm

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

eh.. cubaan dibuat td. rupanya boleh klik sini http://myklik.rtm.gov.my/tv1

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

alamak..time kerja pula tu..tak dapat tengok..ish

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

tak dapat tgk..harap t abg Ben masukkan videonya dlm blog

Azi Azidah berkata... [Reply to comment]

Saya tengok tadi. Feminin ni rupanya setiap hari. Best talk show macam ni. First time sy tengok abg ben di tv. Different suara dengan raut wajah. So humble..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI