Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 5 Oktober 2015

Wajib bawa bila travel !

 

Setiap kali travel , perut buncit ! Makan banyak tapi part lawas tu masalah ! Kekadang sebab masuk angin gara gara tempat baru pon leh kata yer gak.. Tu macam perut aku dan bapak aku ! Asal gi tempat baru , mesti kembung punya.. Haaaa..

Maka… setelah dua kali punya pengalaman , kali ni aku bersedia !

image

Minyak Pati Batook Ori ni dah kena ada dalam beg ! Kalau mabuk pon leh sapu kat kepala.. kasi lega ! Dan kembung pon , inshaAllah.. Aku memang selalu simpan stok dan kasi kat kawan kawan bila diorang diserang kembung perut atau sakit dada.. Hurmm..

Dan untuk lawaskan perut.. Kali ni aku bawak sama Elite S7 HYBRID FAT BURNER !

image

Setakat ni , aku belum boroi walaupun dah lebih 1 tahun tak ke gym ! Tunggu Zahra besar skit baru leh ke gym semula..hehehe.. Ini bermakna produk yang aku minum setiap pagi dan malam ni berkesan untuk aku dari mengelakkan masalah seluar sendat.. hehehee…

Dan ada lagi satu lagi produk aku bawa bersama ke Jepun kali ni.. Nanti aku up di Facebook aku eh..hehehe..

InshaAllah.. Jumpa di Osaka esok malam ! Doakan agar segalanya dipermudahkan.. walaupun mood dah ke laut !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI