Masa untuk detox !

 

Dan perlukan tenaga tambahan ! Terus terang , kebelakangan ni aku tersangat letihnya ! Sahabat aku yang gilerkan bisnis , ada jual satu produk yang mana isterinya sendiri pon gunakan.. Aku tengok di Facebooknya , ramai dah guna dan beri testimoni..

Hurm.. Aku pun nak try memandangkan aku terlalu banyak buat food review dan .. masuk pandai , kuar tak pandai ! Hahahaha .. Tak pasal pasal orang kata aku boroi walhal sado jer ! Huhh.. Ternyata mereka itu jeles !

Dan aku nak try gak la..

image

Ada 40 sachet.. Kesan dalam sebulan ? Ditambah lagi dengan semangat nak kembali mensadokan diri , inshaAllah aku akan kembali kacak seperti usia 30an.. usia 20an aku tak kacak !

Nak try gak ke ? Boleh contact abe Wan Fakhrudin kita ni di 010 811 4114 .. Call atau whatsapp. Sila cepat sebelum stok abis ! Ke nak tunggu aku punya review pasal produk ni ? Boleh jer.. Tungguuuuu !

image

Lelaki perempuan boleh amik yer , adik adik !

7 ulasan:

  1. Assalam Ben,wah menarik jugak nie..selamat menyadokan diri ye.. ;)

    BalasPadam
  2. Wah bertambah sado lagi Abg Ben..

    BalasPadam
  3. Rasanya nak tunggu review dulu. saya dulu pun masuk gym. Lepas nikah terus stop. Perut dah buncit.. Hmm. Nak masuk gym, anak kecik lagi, tengok jelah kawan-kawan main tournament. Sedih.

    BalasPadam
  4. Abang ben kenapa kalau PC buka blog abang ben..nak baca entry akan keluar icon loading..tak boleh nak baca entry..

    BalasPadam
  5. La dalam tu dalam bentuk sacet ke.. ingat serbuk kena ceduk..hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.