Terkenang saat awal bernikah.. - BEN ASHAARI

Terkenang saat awal bernikah..

 

Abang ingat lagi tak ayam ni ?

Hurmm..

Ni la ayam yang saya order masa kita awal kawin dulu..

Uikk.. Aku terpandang buah lemon yang ada di dalam perut ayam tu.. Kemudian aku gelak.. Lemon ! Huhuhuh.. Kalau tak kerana aku kawin , aku tak mungkin makan makanan yang pelik pelik. Dengan wife la aku makan makanan yang bervariasi ! Macam macam.. Tak kira beli atau dia yang buatkan !

Ayam Rosemary DJLRC ! Itulah nama ayam ini diberi oleh Puan Diana Mohd. Ni kali kedua aku makan ayam ni. Seingat aku selepas kali pertama tu , Puan Diana sibuk sangat dah kerja harian dia.

Dan kelmarin , dia pm aku di Facebook. Dia mintak aku promote Ayam Rosemary DJLRC yang dia buat sendiri. Aku ok jer.. Rezeki jangan ditolak kan ?

Tadi , aku gi amik ayam ni kat depan Masjid Putra, Putrajaya. COD ! Sampai je di rumah , terus aku serahkan pada wife. Bila wife buka bungkusan tu , semerbak baunya ! Aku yang dah kekenyangan tetiba rasa lapar sangat ! Terus rasa secubit ! Huhuhuh.. Baru teringat akan ayam ni !

image

Menariknya.. Qhaliff dan Zahra pakat berulang kali mintak ayam ni ! Ternyata sedap bg tekak mereka berdua.

image

Untuk tempahan dan keterangan lanjut serta testimoni pelanggan sila lawat website : www.dj-lrc.blogspot.com .

Cuba laa rasa !

9 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.