Kasut ‘gigit kaki’ !

by - September 01, 2015

 

“Sebelum dia ‘gigit’ kaki kau , kau kena gigit dia dulu ! “.

Pernah dengar dongeng gitu ? Dongeng bila beli kasut baru ! Kena gigit kasut tu sebelum kaki kita digigitnya.. maksudnya , melecet ! Aku cuak gak nak pakai boots ni.. Lama tak pakai ! Dah biasa dengan low cut punya kasut..

Aku cuba gak.. Tapi kena pakai stokin !

image

Bismillah…

Hurmm.. sarung dan cuba berjalan.. Cam sedap jer.. Cam sedapppp jer ! Hurmmm.. Cuba buat tendangan bebas pertama ! Wowwww ! Wowwww !

Aku pakai gi Mitsui Outlet Park di Sepang.. Hurmm..

image

Wowww !! Sedap giler ! Takde pon melecet. Dan tak terasa bahang bila pakai . Berbeza jenama lain yang pernah aku pakai ! Tak sabar nak try naik kapal terbang esok ! Yelah , dalam flight kan.. Nak tau keselesaannya bila duduk diam setempat.. Apakah aku kena tanggalkan kasut atau biarkan jer ? Hehehehe…

You May Also Like

6 comments

  1. pernah gak dgr..tapi tak pernah buat pun..alah.merepek je..kasut kalau tak nak melecet kenalah cari saiz yg sesuai..pastu kena lah pilih material dia..kalau beli yang material plastik memang sakit la jwbnya

    BalasPadam
  2. Keselesaan itu penting..ada..arwah nenek PC bagi petua..hehe.."ko kalau taknak kasut baru tu gigi kaki ko..ko gigit dia dulu..bukan gigit sampai koyak..buat syarat je.."

    BalasPadam
  3. itu yang tak suka pakai kasut bertutup, abis kaki melecet.. kekadang jer beli kasut ok jer..

    BalasPadam
  4. Kasur Timberland memang sedap pakai
    ada satu

    BalasPadam
  5. Belum mampu nak beli timberland ni huhu

    BalasPadam
  6. Kasut baru?
    Selalu susah nak serasi walaupun dah cuba masa nak beli..
    Balik rumah mesti tak puas hati

    BalasPadam