Dalam dilema !

by - September 29, 2015

 

Buntu sekejap ! Hurmm..

Trip ke Jepun bersama Air Asia X , pada 5hb ni.. hingga 8hb ! Patutnya minggu lepas tapi ditunda tarikhnya. Wife lak dah amik cuti untuk cover sepeninggalan aku tu tapi segala perancangan berubah..

Dan wife pulak kena outstation dari 7hb hingga 9hb. Persoalannya , sapa nak jaga dua permata hati aku ni ?

image

Pening kepala jap !

You May Also Like

11 comments

  1. semoga dipermudahkan urusan ben

    BalasPadam
  2. kena minta tolong dengan yang maha esa.. :)

    BalasPadam
  3. Ini betul betul dilema..Allahu..

    BalasPadam
  4. comeynya depa...memang tak sampai hati nak tinggal ni

    BalasPadam
  5. Zikir Ya Baari' banyak-banyak, Dia Yang Maha Merancang. In sha Allah Dia aturkan agenda terbaikuntuk kita.

    BalasPadam
  6. punah..mesti tak tidur mlm memikirkannya kan..

    BalasPadam
  7. dilema sungguh tu, semoga dipermudahkan

    BalasPadam
  8. Moga dipermudahkan dan dpt yang terbaik untuk ben & family

    BalasPadam