Penjimatan bermula !

by - September 30, 2015

 

Abg Ben nak tukar pelan tak ? Amik pelan burung hantu ! Malam , dari kul 1 pagi hingga 6 pagi , internet unlimited. Tak kacau kuota ! “

Aku.. hurmm.. Yeke ?? Hurmm.. Sambil memandang Qhaliff yang suka melayan Youtube dan game online ( sesekali ).. Dan aku pulak yang suka layan movie online di tengah malam hari..

imageimage

Hurmm… Hurmm.. Cam menarik jer kan ? Aku pun tanya prosedur dan terma serta syaratnya.. Dan , aku pon berpuashati dengan apa yang aku diberitahu lalu.. menukar plan !

Malam tu aku check baki kuota dan menunggu jam 1 pagi.. Baki kuota internet ada 1 GB dan…. aku layan banyak movie serta buat sharing internet dengan laptop serta handphone Qhaliff..

image

Jam 1 lebih , aku check bagi.. Tak berubah.. Dan selepas jam 6 pagi , tetap sama !

Dan bermulalah operasi burung hantu aku setiap malam ! Huhuhuh.. Update blog di kala orang tidur .. Huhuuh.. Dan ditemani oleh Qhaliff..  Er, jimat banyak dah ni.. Kalau tak , setiap 2 hari kena reload RM50 ! Hurmm..

You May Also Like

4 comments

  1. unlimited internet? wahhh seronok sangat tu. iday time pukul 1 keatas la baru gigih nak buat artikel. sekarang pakai umobile 20GB, cuma dapat free youtube tonton dari 2am - 10am je.

    BalasPadam
  2. Wah, bestnya... tapi kena jadi burung hantu la yer ^-^

    BalasPadam
  3. Wah, bestnya... tapi kena jadi burung hantu la yer ^-^

    BalasPadam