Bila SONY XPERIA Z3+ di tangan aku !

by - September 08, 2015

 

Gulp ! Teringat dulu masa pergi pelancaran Sony Xperia Z3+ , aku terpikat sungguh dengan ‘badan’ dan warnya ! Dan menariknya , lebih ringan dari Sony Xperia Z3 !

image

Berat Sony Xperia Z3+ ialah 144 gram manakala Sony Xperia Z3 adalah 152 gram ! Bila dah ringan gini , masuk pon rasa selesa jer .. kan ?

Kualiti gambar ? Hurmm..

image

Amacam ?

image

Dan bagi mereka yang ada lebih dari satu 1 sim , Sony Xperia Z3+ amat sesuai sebab Sony Xperia Z3+ adalah dual sim. Macam aku , satu cuma broadband dan satu lagi untuk buat call / terima call !

image

Ok . part lain. nanti aku bagitau lagi ! Kena test power dulu baru leh citer.. kan ?

Apa pun , tak sabar menanti kehadiran projek projek terkin !

You May Also Like

26 comments

  1. ga,baq dia memang real punya..cantik gitu...tapi untuk org yg kaki selfie mcm Fidah ni...okey tak?

    BalasPadam
  2. Terbaik lah sony!!!! Gambar memang auper cun!!!

    BalasPadam
  3. Sony tak pernah mengecewakan.. suka pkai sony.. pasni nak tukar la..

    BalasPadam
  4. Hp pintar pertama yg yaya beli dulu jenama sony sebab kualiti gambar dia memang terbaik. Hee

    BalasPadam
  5. BAMBEN.. snap tu, sempat kelip mata tak? hihih

    BalasPadam
  6. Serius mmg cantik gambo dia, best la ;)

    BalasPadam
  7. Hensem laa...hensem giler Sony tu ha...

    BalasPadam
  8. Pheww. Cun camera dia. Terbaikk

    BalasPadam
  9. wah cantiknya gambar..boleh la nanti tukar ke sony pulak..

    BalasPadam
  10. kumpul modal nak rembat gak sebijik..

    BalasPadam
  11. wahh sangat cantik kameranya.. bestttt

    BalasPadam
  12. Ok... goodbye samsung.. hello again sonyyyyyyy

    BalasPadam
  13. Wahh, cantik kan gambar die..

    BalasPadam
  14. dual sim tu yang jadi tumpuan selain kualitu cameranya..

    BalasPadam
  15. Memang kerlasssss taraf sharp gambar tu....tergugatttt iman huhhh

    BalasPadam
  16. memang berkenan .... hari tu nampak kat centre .. tapi kena kumpul duit dulu niii .. hahaha

    BalasPadam
  17. Untung ahhh!! agak bosan bagi saya lah!

    BalasPadam
  18. sgt suka sony.
    terbaik camera dia.
    tak syak lagi la...

    BalasPadam