Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 25 April 2017

Dia dah mula bergaya ! Princess katanya..

Fuh.. Baru 3 tahun.. baju dah pilih sendiri. Pastinya My Little Pony je pilihan dia. Kalau menangis, pujuk cakap beli baju MLP , terus diam.. jawab nak ! Aishhhh.. Dan bila dengar muzik , terus bangun menari.. ala ala Ballet gituuuu..
Dan sekarang sibuk bermekap lak ! Pantang tengok mak dia bermekap.. Aku tak tau sapa ajar dia buat semua tu. Rasanya terpengaruh dengan Youtube kot ? Nak kata mak dia , tak mungkin. Mak dia takkan nak kasi semua tu.. hurmm.. 
Menariknya , selepas puas melawa.. bermekap. pakai cantik cantik.. naik kereta gi shopping mall , dia tidur ! Dari dalam kereta.. berjalan jalan dalam mall , balik ke kereta dan sampai ke rumah.. dia , tidur! Hahahahha.. rugi rugi... 
Bulan depan hari lahir dia.. dah tau nak belikan dia apa ! SK II punya bedak atau MAC ! Haaa.. kasi dia main main gitu jer.. ok tak ? Ecececehhh.. kononnya laa.. hahahaha.. giler kauuu ! Mahal kot ! Hurm.. pasni tak leh upload dah video gini.. nanti job job mekap, dapat kat dia.. tak dapat kat aku dah ! Huhhh..

8 komen :

Ana Suhana berkata... [Reply to comment]

hamboi. SK II atau MAC tu. aunty pun tak mampu nak pakai. hehe. biasalah anak2 sedang membesar ni, akal mereka ligat dan cepat bertindak. sekali tgk boleh hafal dah semuanya.

IQ = Iez Qis berkata... [Reply to comment]

dia follow en ben sebenarnya, bukan mak dia..hehehe...

Adam berkata... [Reply to comment]

Comelnya dia. Serius, memang comel dgn mulut yg dibuat buat tu.

Saya ucap awal2 happy birthday kat dia. Geram tengok dia.

Fairuz Aqilah berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha alololooo, dah makeup makeup muncuunggg aje ye. Comel! Beli makeup complete set untuk dia, baru santekkkk... ♥

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehe..sekarang banyak tutorial..kalau minat...cepat je boleh serap ilmu yang ditengok..terbaiklah Zahra...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

hahahha zahra nak cantas papa dia pasni...geng pompuan mesti main set makeup2 hehe

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Amboi SK II, MAC... mahai tu!!! Tapi kalau mampu ok je kan... makin syoklah dia kalau dapat make up set! Comei la hai...

Emarieys berkata... [Reply to comment]

muncung-muncung bibir haih, tengah pakai lipstic ke tu?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI