Lelaki memang malas membeli belah secara online eh ?

Secara jujurnya , aku pun tak suka. Tapi baru baru ni , ada la jugak minat aku mula memutik terutama nak beli barang dari USA ! Hahahahaha.. ghairah tuu.. Barangan berjenama. Nasib baik la owner dia tu boleh dipercayai. Dan menariknya , auuww... dia kenal aku gak ! Fuh , tak sangka kooooo.. popular gak pakcik ni ! Hurmm.. pakcik dah title aku skang ! Tunggu Dato' , tak tau bilaanya ! 
Ok. selain dari tu , aku mula giler mengusha barang barang di Shopee.Com.My ! Semuanya pasal semalam laaa.. Aku meeting ngan PR Shopee, Cik Paris namanya.. Aum... Dan katanya barangan dalam tu semua best best ! Dan murahhh ! Yekeeee ???? 
Tapi Shopee ni lain dari Lazada mahupun Zalora ! Korang pun leh jual barang korang dalam tu ! Selain dari membeli , menjual pun boleh ! Haaaa.. Ni la pasalnyaa.. Aku nak jual produk dari jenama BenAshaari.Com ! Haaaa.. Amacam ??? 

Aku rasa laa.. kalau cara gini la kan.. boleh tak tarik orang lelaki membeli barangan atau menjual barangan terpakai diorang kat Shopee ni ? Kot la ada nak jual jaket ke.. sport rim ke.. atau jual diri.. eh ! Jual diri jangan ehhh ! Haaa.. kena tangkap , sendiri tanggung ! 
Ok.. aku nak sambung mengusha.. Barang Sony banyak kauuu ! Huhhuuh.. Rambang mata aku jap nyahh ! Huhhh.. Apahal ngan aku ni ? Baru pakai lisptik , dah berubah cara cakap ???? 
Lupa lak.. Boleh download app Shopee atau tengok je di shopee.com.my/

5 ulasan:

  1. Tak semua lelaki tak suka sebab saya suka je shopping online ni. mudah dan selesa. hehehehe.

    MrEjoy

    BalasPadam
  2. antara salah satu shopping online yang wajib singgah setiap kali nak beli barang..

    BalasPadam
  3. Eh my husband gila beli barang online. Almost every month ya ada je benda baru.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009